Musical of theatervoorstelling met bus

Musical of theatervoorstelling per bus met Veenstra Reizen

Wilt u graag naar een musical of theatervoorstelling met bus? Veenstra Reizen maakt dit mogelijk per luxe comfortabele bus. Een bus arrangement bestaat uit een toegangskaart voor de musical of theatervoorstelling en vervoer per luxe touringcar. De dagtocht is een leuk dagje weg voor zowel jong als oud! Tevens zijn enkele theaters rollator- en rolstoelvriendelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de musical of theatervoorstelling per bus
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden busvervoer voor de musical of theatervoorstelling volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze concerten:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze musical of theatervoorstelling per bus heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar de musical of theatervoorstelling regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle musicals of theatervoorstellingen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de musical of theatervoorstelling een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Musical of theatervoorstelling per bus
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef