Dagtocht mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum

Dagtocht Mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum afbeelding 1 Dagtocht Mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum afbeelding 2 Dagtocht Mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum afbeelding 3 Dagtocht Mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum afbeelding 4

Abrahams Mosterdmakerij in Eenrum is één van de weinige overgebleven ambachtelijke fabriekjes. Hier wordt nog altijd volgens traditioneel recept heerlijk pittige grove Groninger mosterd gemaakt. Tijdens deze busreis naar het mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum lijkt het alsof de tijd stil heeft gestaan. Het verleden komt tot leven in het hart van het Noord-Groninger dorp Warffum. Ontdek in openluchtmuseum Het Hoogeland het platteland van ruim honderd jaar geleden.

Programma dagtocht mosterdmuseum & openlucht museum Warffum

‘s Ochtends vertrekken we richting Eenrum waar we worden ontvangen met een kopje koffie of thee met heerlijk gebak. Tijdens een rondleiding wordt u alles vertelt over mosterd en de bereiding ervan. In een korte film ziet u hoe en waar mosterdzaad wordt geteeld en geoogst, en hoe daar op ambachtelijke wijze heerlijke mosterd van wordt gemaakt. Aan het eind van de ochtend rijden we naar het openluchtmuseum in Warffum. Hier beginnen we de middag met een heerlijke Groningse koffietafel. Na lekker te hebben gegeten worden we rondgeleid door het museum. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten. Woonkamers, slaapkamers en werkplaatsen zijn met zoveel oog voor detail ingericht, dat het lijkt alsof de bewoners even weg zijn. Aan het eind van de dagtocht mosterdmuseum & openluchtmuseum Warffum brengen we u weer terug naar de opstapplaats.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • 2x Koffie/thee met gebak
 • Entree en rondleiding mosterdmuseum
 • Proeverij mosterdmuseum
 • Entree en rondleiding openluchtmuseum Warffum
 • Groningse koffietafel

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef