Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Minicruise Kopenhagen (3 dagen)

Busreis Lüneburg Kopenhagen TT Line minicruise Kopenhagen Minicruise Kopenhagen

Een korte, maar afwisselende, break waarbij we een bezoek brengen de Hanzesteden Lübeck en Lüneburg met als hoogtepunt een bezoek aan Kopenhagen. We overnachten aan boord van de luxe ferry’s van TT-Line zodat we op de tweede dag al wakker worden in Zweden.

Dag 1 – heenreis / Lübeck
Vanaf onze opstapplaats rijden we via Hamburg naar Hanzestad Lübeck waar we in de middag aankomen. De historische binnenstad met machtige stadspoort nodigt uit voor een wandeling langs de oude gebouwen en mooie straatjes. U heeft hier ruim de tijd om de stad te bekijken voordat we de weg vervolgen naar Travemünde. Hier schepen we in voor de nachtboot naar Trelleborg. Aan boord staat een uitgebreid dinerbuffet voor u klaar. ’s Avonds kunt u genieten van het vermaak aan boord. Kijkt u een film in de bioscoop, neemt u plaats in de panoramabar of laat u zich verwennen in de wellness?

Dag 2 – Kopenhagen
Na het ontbijt meren we al vroeg aan in de Zweedse stad Trelleborg. Via Malmö rijden we naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Een Nederlandssprekende gids laat ons de mooiste plekjes van de stad zien. We kijken bij Domhuset, de koninklijke paleizen, Slot Amalienborg en het Rozenborgslot en vanzelfsprekend passeren we de Kleine Zeemeermin. In de middag heeft u vrije tijd om Kopenhagen op eigen gelegenheid te verkennen. Aan het einde van middag keren we terug naar Trelleborg. Hier schepen we in voor de nachtboot naar Travemünde en genieten we van een prima dinerbuffet.

Dag 3 – Lüneburg / terugreis
Al vroeg zien we het vaste land van Duitsland weer. We genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet aan boord. Na de ontscheping rijden we naar Hanzestad Lüneburg. Onder leiding van een gids maken we een wandeling door deze stad die in WOII gespaard bleef. Hierdoor heeft de stad nog een sfeervol middeleeuws centrum. Vervolgens wordt u weer naar de opstapplaats teruggebracht.

Foto album

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Reis per comfort class touringcar
 • Overtocht Travemünde – Trelleborg in een 2-persoonsbinnenhut o.b.v. halfpension v.v.
 • Gids Kopenhagen
 • Gids Lüneburg
Niet inbegrepen
 • € 15,- reserveringskosten per boeking
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Bijdrage SVGR € 5,- per persoon
 • Toeslag 1-persoonsbinnenhut € 99,00

Extra informatie

Op de heen- en terugweg overnacht u op de luxe ferry van TT-line. U verblijft op een 2-persoons binnenhut, voorzien van douche en toilet. Tegen een toeslag kunt u een buitenhut of een 1-persoonshut boeken. Aan boord zijn verschillende faciliteiten zoals een restaurant, panoramabar, bioscoop, winkel, en wellness en sauna. Er is genoeg vermaak aan boord. In de ochtend kunt u genieten van een ontbijtbuffet, ’s avonds staat er een dinerbuffet voor u klaar.

Heerenveen; Carpool t/o McDonald’s
Drachten; Brievenbus ingang Transferium (Zonnedauw)
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 Afslag 35
Zuidbroek; v/d Valk Hotel
Winschoten; NS-Station

De definitieve tijden ontvangt u in uw reisbescheiden.

Prijzen & Boeken

Voorkeuren
Beschikbare datums
Prijs per persoon
Selecteer een datum
September
 • Oktober
 • € 275,-
  © Veenstrareizen 2022
  Ontwikkeld met Lef