Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Middagtocht Agriport

Dagtocht Agriport Dagtocht Agriport afbeelding 2 Dagtocht Agriport afbeelding 3

Onder begeleiding van uw gids krijgt u tijdens de middagtocht Agriport een kijkje achter de schermen van kwekerij Barendse-DC. U komt in de energieruimte, de waterruimte en natuurlijk bezoekt u de indrukwekkende kas waar u de medewerkers volop aan het werk zult zien in dit milieuvriendelijke bedrijf. Tijdens de excursie proeft u hoe heerlijk een vers geoogste oranje paprika smaakt. Wist u dat de oranje paprika niet alleen lekker zoet smaakt maar ook 3x zoveel vitamine C als een sinaasappel bevat!

Dagprogramma middagtocht Agriport

In de middag tijdens de middagtocht Agriport vertrekken we richting Noord-Holland om een kijkje te nemen in de kassen van Agriport. Na ontvangst met koffie/thee met koek krijgen we een rondleiding achter de schermen van de kwekerij. Hier worden op milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika’s en snoeptomaatjes geteeld. Gegarandeerd een gezellige en interessante dag! Het is uiteraard ook mogelijk om een uitgebreidere dagtocht te organiseren met Veenstra Reizen waarbij u een bezoek brengt aan bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Koffie/thee met lekkers
  • Entree en rondleiding Agriport

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef