Dartreis World Darts Championship (3 dagen)            v.a. € 315,-

Het William Hill Worl Darts Championship is het wereldkampioenschap darten van de PDC. Dit prestigieuze toernooi vindt in Londen plaats. Doordat het toernooi de grootste prijzenpot heeft van alle darttoernooien ter wereld wordt het World Darts Championship gezien als het grootste en belangrijkste darttoernooi. Sinds 2007 is het sfeervolle Alexandra Palace in Noord-Londen de thuishaven van het toernooi. Londen is de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en alleen om die reden al een bezoek waard. Londen heeft haar bezoekers veel te bieden. De wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen langs de weg en de gezellige Engelse pubs geven Londen sfeer. Beleef samen met Sportreizen.com en Veenstra Reizen deze unieke belevenis!

Boek nu

Dag 1
In de ochtend zullen we via de verschillende vertrekplaatsen vertrekken naar Londen. We vertrekken richting Calais/Duinkerken waarna we per ferry in de stad Londen arriveren. Aan het einde van de middag zullen we inchecken bij het Thistle City Barbican hotel. De chauff eur zal u vervolgens begin van de avond bij het Alexandra Palace uitzetten, waar u in de avond getuige van het darttoernooi zult zijn. In de avond zal de chauff eur u tevens bij het Alexandra Palace ophalen om u vervolgens terug te brengen bij het hotel voor de overnachting.

Dag 2 & 3
Dag twee kunt u gebruiken ter vrije besteding. Aan het eind van de middag / begin van de avond zullen we met de terugreis beginnen. U zult in de begin van de ochtend op dag drie aankomen bij uw opstapplaats.

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met cake op de heenreis
  • 1 Overnachting in het Thistle Barbican hotel o.b.v. logies & ontbijt
  • Tribune of tafel ticket World Darts Championship

Exclusief:

  • Reserveringskosten (€ 12,- per boeking)
  • Reis- en annuleringsverzekering
Opstapplaatsen

Buitenpost
Groningen
Assen
Emmen
Zwolle
Arnhem
Breda

Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 20 december t/m zaterdag 22 december 2019 inclusief tribune ticket € 315,-
Vrijdag 20 december t/m zaterdag 22 december 2019 inclusief tafel ticket € 345,-

Boek nu