Wintersportreis Les Deux Alpes € 699,-

Het skigebied van Les Deux Alpes spreekt ieder type skiër aan. De pistes van Les Deux Alpes zijn bijzonder veelzijdig. Het grootste gedeelte van de meer dan 200 pistekilometers zijn blauw maar ook de meer ervaren skiër kan hier prima uit de voeten. Groot pluspunt van Les Deux Alpes is de sneeuwzekere gletsjer, zelfs in de zomer wordt hier geskied!

Boek nu

Freeriders en freestylers weten de weg naar Les Deux Alpes ook maar al te goed te vinden. Snowpark La Toura is een snowpark van wereldformaat, ’s zomers kunt u uw kunsten vertonen in het snowpark van de gletsjer op 3200 meter. Wie liever buiten de piste skiet hoeft zich in Les Deux Alpes ook niet te vervelen. Er zijn voldoende mogelijkheden en de gebieden van La Grave en L’Alpe d’Huez zijn nabij. De après-ski in Les deux Alpes is een feestelijke bedoening. In de verschillende wijnbarretjes en après-ski hutjes kunt u onder het genot van een drankje gezellig dansen en feesten. Een busreis naar Les Deux Alpes is mede daarom zeker aan te raden. De heen- maar vooral ook de terugreis kun je heerlijk uitrusten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over verkeershinder. We vertrekken op vrijdag aan het begin van de avond en komen op zaterdag uitgerust aan bij ons hotel. Een week later vertrekken we op zaterdag in de loop van de middag en komen dan op zondagochtend weer aan in Nederland.

Hotel

Hotel Au Bon Accueil

Op een prachtige plek in het hart van de Franse Alpen, verbonden met skigebied Les 2 Alpes staat een prachtig authentiek berghotel stammend uit het begin van de vorige eeuw: Hotel Au Bon Accueil. De kamers zijn authentiek Frans, voorzien van nieuwe bedden en badkamers. Verder heeft het hotel een sfeervol restaurant, veranda met prachtig Michelin-uitzicht, twee terrassen, een gezellige lounge en drie bars, waaronder een heuse ‘feestgrot’.

In-/Exclusief

Inclusief:
• Vervoer per luxe touringcar
• Verblijf in Hotel Au Bon Accueil o.b.v. halfpension
• Sneeuwgarantie

Exclusief:
• Skipas / skimateriaal
• Reserveringskosten(€ 12,- per boeking)
• Reis- en annuleringsverzekering

Skipasprijzen (onder voorbehoud)
4 dagen – volwassen €204.00 kinderen t/m 12 jaar €164.00
5 dagen – volwassen €234.60 kinderen t/m 12 jaar €188.60
6 dagen – volwassen €255.00 kinderen t/m 12 jaar €205.00
7 dagen – volwassen €296.80 kinderen t/m 12 jaar €239.20

Opstapplaatsen
Hoogkerk
Buitenpost
Leeuwarden
Grou
Heerenveen
Joure
Lemmer
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 14 februari t/m zondag 23 februari 2020 € 699,-
1-persoonskamertoeslag € 70,-

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 30% korting bij minimaal 2 volbetalenden op de kamer.

Boek nu