Winter Moments with Flowers & Historisch Gent

‘Winter Moments with Flowers’, hét kerstevenement van het jaar vind dit jaar plaats in kasteel van Groot Bijgaarden in Brussel, waar u 1001 bloemenideeën opdoet waarmee u zelf aan de slag kan. Eind november slaan heel wat gekende decorateurs, meesterbloembinders en bloemsierkunstenaars de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Winter Moments with Flowers. Naast dit prachtige kerstevenement bezoeken we de historische stad Gent.

DVHN_reizen          

We beginnen in de mooiste en gezelligste stad van Vlaanderen, Gent! De lokale bevolking gaat hier hand in hand met toeristen en studenten. En dat zie je overal terug: op de gezellige terrassen langs de Leie, in de restautantjes en de oergezellige winkelstraten. Maar Gent heeft ook een zeer rijke cultuur, wat terug te zien is aan de talrijke oude delen van de stad. De stad is zeer geliefd bij kunstenaars en ademt een creatieve sfeer. We proefen de sfeer door een boottocht te maken door de grachten van Gent, waarna u tijd heeft zelf de stad te ontdekken.

Op dag 2 brengen we een bezoek aan de Wintermoments with Flowers in het sfeervolle Kasteel van Groot Bijgaarden. In dit prachtige decor doet u tal van leuke decoratie-ideetjes op voor de feestdagen. Van origineel versierde kerstbomen tot bloemrijke winterse decoraties, u vindt het hier allemaal.

Hotel

Hotel Ibis Aalst Centrum ***

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Bad of Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– Koffie of thee met cake op de heenreis
– Overnachting in Hotel Ibis Aalst Centrum o.b.v. logies en ontbijt in een 2-persoonskamer
– Diner in Gent
– Entree Wintermoments with Flowers
– Afscheidsdiner

Exclusief:
– Reserveringskosten(€ 12,00 per boeking)
– Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Buitenpost
Drachten
Marum
Leek
Hoogkerk
Haren
Assen
Hoogeveen
Meppel
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Donderdag 21 november t/m vrijdag 22 november 2019 € 179,-
1-persoonskamertoeslag € 25,-

Boek nu