Met Santa Line naar Göteborg

Ervaar de gezelligste stad van Zweden van dichtbij! Stena Line verandert in november in Santa Line en brengt u ‘s nachts rechtstreeks vanuit Kiel naar Göteborg, een metropool met de charme van een gezellige kleine stad. Göteborg noemt zichzelf sinds enkele jaren de kerststad (Julstaden in het Zweeds). De perfecte bestemming voor een winterse citytrip! Aan boord geniet u van de kerstsfeer en een heerlijk typisch Zweeds kerstbuffet. U verblijft de nacht aan boord in een 2-persoonshut en ontbijt ’s ochtends aan boord van de Santa Line.

Aangekomen in Göteborg heeft u de hele dag om van deze prachtige stad te genieten. Breng zeker een bezoek aan Haga, de oudste wijk in Göteborg en nog altijd bruisend met veel kleine winkeltjes en leuke cafés en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort er natuurlijk helemaal bij. Eet een gigantische Kanelbulle op de Haga Nygata. De wijk lijkt wel het perfecte decor voor een kerstfilm, zo authentiek!

Liseberg is een van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de lichtjes en de kerstmarkt. Aan het einde van de middag (17.45 uur) gaan we weer varen. De volgende ochtend na het ontbijt gaan we in Kiel van boord en beginnen aan de terugreis.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Overtocht Kiel-Göteborg aan boord van de Santa Line v.v.
2x ontbijt aan boord
Verblijf in een 2-persoonsbinnenhut (o.b.v. een 2-persoonsbezetting)
Zweeds kerstbuffet aan boord inclusief bier/wijn/fris/koffie
Entree kerstmarkt Park Liseberg

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 12,- per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapschema
Buitenpost; Garage Veenstra Reizen
Leeuwarden; Kalverdijkje
Heerenveen; Carpool t/o McDonald’s
Drachten; Transferium Oost
Hoogkerk; P+R Hoogkerk
Zuidbroek; Van der Valk
Leek; Carpool A7 ri. Groningen
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 27 t/m 29 november 2020 € 285,-
1-persoonshut € 40,-

Boek nu