Kerst in de Fluweelengrot & Maastricht

Zin om in de kerstmaand heerlijk, ontspannen te genieten in een prachtige stad? Wat dacht u van Maastricht? Een excellente plaats om te vertoeven en zeker in de decembermaand de plek om het kerstgevoel optimaal te beleven.

Dag 1 Fluweelengrot Valkenburg

‘s Ochtends vertrekt u vanaf uw opstapplaats richting Valkenburg. Bij aankomst (rond 12.30 uur) in Valkenburg beginnen we de dag met een bezoek aan de beroemde kerstmarkt in de Fluweelengrot. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kersten cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid. Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!

Rond 16.30 uur verlaten we Valkenburg en rijden we naar The Dutch Maastricht. Bij aankomst in het hotel heeft u even tijd om u op te frissen alvorens we naar de binnenstad lopen voor een heerlijk 3-gangendiner.

Dag 2 Maastricht

Na de breakfastbag die u ‘s ochtends op uw kamer ontvangt, heeft u de tijd om het gezellige Maastricht op eigen gelegenheid te verkennen. Tijdens deze maand is Maastricht omgetoverd tot Magisch Maastricht. Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein, kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof.

Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren. Rond 15.30 uur staat de bus weer klaar om ons terug te brengen naar de opstapplaats. – Terug naar alle lezersreizen

HOTEL

The Dutch Maastricht ***

The Dutch Maastricht is gevestigd in een herenhuis in de Wyck, een buurt die beroemd is vanwege de winkels, bars en restaurants. Geniet van een gin & tonic in de Lobby-Bar, of neem een gratis cappuccino of espresso in de recreatieruimte, waar u kunt werken, spellen kunt spelen of kunt ontspannen.

The Dutch Maastricht serveert een klein ontbijt op de kamer met yoghurt en muesli, verse sinaasappelsap, fruit en een dagelijks gebakje. Het Vrijthof ligt op 900 meter van The Dutch Maastricht, het station op 200 meter afstand, en de Sint-Servaasbrug bevindt zich op 400 meter afstand.

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Gedeelde lounge/ tv-ruimte
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee in de bus op de heenreis
Entree Fluweelengrot Valkenburg
Diner in centrum Maastricht
Overnachting in The Dutch Maastricht

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 12,00 per boeking)

OPSTAPSCHEMA
Opstapplaatsen
Buitenpost
Drachten
Joure
Blaricum
Hilversum
Zeist
Geldermalsen
Waardenburg
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 14 t/m zaterdag 15 december 2018 € 175,-

Boek nu