Kerstreis Regio Saarbrücken (4 dagen) € 315,-

Tijdens het adventseizoen lijkt Saarbrücken wel het toneel van een kerstsprookje. Het historische St. Johanner marktplein leent zich perfect voor de kerstmarkt van Saarbrücken en bezorgt bezoekers een vrolijk humeur. Meer dan zestig feestelijk versierde kramen bieden een zeer gevarieerd scala aan cadeaus en lekkere hapjes. De fantastische bezienswaardigheden omvatten een Alpenhut, Klokkentoren, een huis van Duitse Peperkoek en nog veel meer. Luister dagelijks naar live kerstconcerten, gespeeld door bands, trompettisten of koren. Dit decor is de thuisbasis van deze kerstreis.

Boek nu

Dag 1
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Saarbrücken. Bij aankomst gaan we o.l.v. een stadsgids deze prachtige stad bekijken. Na de rondleiding staat er een heerlijk 3-gangenmenu voor ons klaar in het centrum van Saarbrücken.

Dag 2
Na het ontbijt gaan we naar Metz, de hoofdstad van de regio Lotharingen in Frankrijk. De kerstmarkt in Metz is één van de grootste kerstmarkten in Frankrijk. Op de verschillende pleinen vindt u talloze traditionele decoraties en versieringen, ambachtswerken en diverse lekkernijen. Metz veranderd tijdens de kerstperiode in een ware lichtstad met duizenden lichtjes. Er gaat een reisleider mee om u wegwijs te maken in Metz en u alles te vertellen over deze stad. Uiteraard heeft u voldoende tijd om op eigen gelegenheid Metz te ontdekken.

Dag 3
Vandaag bezoeken we Luxemburg. Op de grote kerstmarkt in het centrum van de stad en de kleinere Sint-Niklaasmarkt vindt u alle klassieke elementen van een gezellig kerstmarkt; versierde kerstbomen, sfeervolle kraampjes met mooie kerstgeschenken en vele lichtjes. Daarnaast is Luxemburg bij uitstek geschikt om te shoppen. Ook vandaag worden we begeleid door een reisleider die u alles kan vertellen over Luxemburg.

Dag 4
Na het ontbijt rijden we naar Trier. Deze kerstmarkt staat bekend als één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De middeleeuwse Grote Markt en het plein voor de imposante Dom zijn geheel in kerstsfeer ondergedompeld. De versierde houten kramen bieden u allerlei kerstproducten en lekkernijen. Tevens zijn er optredens van muziekkapellen en het poppentheater. Aan het begin van de middag vertrekken we richting Nederland. Onderweg heeft u de gelegenheid om iets te eten.

Hotel

Hotel Mercure City ****

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv
– Kluisje
– Radio

In-/Exclusief

Inclusief:
• Vervoer per luxe touringcar
• 3 overnachtingen in Hotel Mercure City**** o.b.v. logies & ontbijt
• 3-gangendiner in het centrum van Saarbrücken op de dag van aankomst
• Stadsrondleiding Saarbrücken, Metz en Luxemburg
• Reisbegeleiding ter plaatse tijdens uw bezoek aan Metz en Luxemburg
• Stadsrondleiding Trier

Exclusief:
• Reserveringskosten € 12,00 per boeking
• Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Buitenpost
Drachten
Leek
Hoogkerk
Haren
Assen
Beilen
Hoogeveen
Meppel
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Donderdag 12 december t/m zondag 15 december 2019 € 315,-

Boek nu