Kerstreis Heisse Engeln Hamburg (2 dagen) € 119,-

Dag 1
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar het prachtige Hamburg. Aan het begin van de middag komen we aan bij ons hotel in Hamburg en is het tijd de kerstmarkt(en) te bezoeken. Alle kerstmarkten zijn hetzelfde, toch? Ja. Nee. Glühwein en Lebkuchen vind je overal, maar elk van Hamburgs meer dan 25 kerstmarkten heeft z’n eigen sfeer. En als je maar één kerstmarkt in Hamburg bezoekt, dan mist u een hele hoop.

Boek nu

Daarom hebben we een mooie route met 7 heel verschillende kerstmarkten door de binnenstad. Tijdens deze wandeling proeft u 7x een heel andere kerstsfeer in Hamburg.Zo bezoeken we o.a. de Maritieme kerstmarkt in Fleetinsel, de traditionele kerstmarkt bij Hamburg Rathaus, vieren we een feestje bij Holebi Winterpride (de grootste pride kerstmarkt van Duitsland), de romantische en sjieke kerstmarkt langs de Binnenalster en eindigen we met de spannendste kerstmarkt, ‘red light ‘kerstmarkt voor strippende kerstmannen, glinsterende kerstballen en ‘heiße Engeln’. Los geht’s!

Dag 2
Deze dag kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Er valt nog genoeg te zien in Hamburg. Een leuke tip is een Barkassenglühweinfahrt: want wie zegt dat je Glühwein alleen op een kerstmarkt kunt drinken? Bekijk de Speicherstadt, de scheepswerf en de containerhaven en natuurlijk HafenCity vanaf het water terwijl je aan je Glühwein nipt. Aan het eind van de middag vertrekt de touringcar weer naar Nederland.

In-/Exclusief

Inclusief:
• Vervoer per luxe touringcar
• Overnachting op basis van logies & ontbijt in Ibis Hotel
Hamburg City
• Kerstwandeling langs 7 kerstmarkten

Exclusief:
• Reserveringskosten(€ 12,- per boeking)
• Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Leeuwarden
Heerenveen
Drachten
Leek
Hoogkerk
Zuidbroek
Winschoten
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Zaterdag 7 december t/m 8 december 2019 € 119,-
1-persoonskamertoeslag € 47,50

Boek nu