Magische kerst met André Rieu

André Rieu en zijn Johan Strauss orkest geven voor het eerst een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad. Het concert ‘Kerst in Maastricht wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar!

Winterwonderland
U beleeft een sprookjesachtige middag met André Rieu. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting komt u direct in de kerststemming. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door
de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Na het prachtige concert sluiten we de middag af met een heerlijk diner in de binnenstad van Maastricht.

De volgende dag kunt u na het ontbijt genieten van de prachtige kerststad Valkenburg. In de winterperiode wordt de stad getransformeerd tot een veelzijdig, uniek,gezellig en gastvrij kerstparadijs, waar al uw zintuigen worden geprikkeld. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa of breng een bezoek aan de Kerstamrkt Fluweelengrot; In deze eeuwenoude, sprookjesachtige omgeving vindt u vele, in kerstsfeer versierde stands, met kerst- en cadeauartikelen voor iedereen. Rond 16.30 uur verlaten we Valkenburg en beginnen aan de terugreis. We dineren op de terugreis bij De Brabantse Kluis. De Brabantse Kluis is een geweldige herberg met boerderij die hoort bij het naastgelegen klooster.

Hotel

Riche Hotel Valkenburg ***

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Bad/Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:
• Vervoer per luxe touringcar
• Koffie of thee met lekkers in de bus op de heenreis
• 1e Rangs kaarten voor het kerstconcert van André Rieu
• Diner in de binnenstad van Maastricht
• Overnachting in een tweepersoonskamer in Hotel Riche Valkenburg o.b.v. logies/ontbijt
• Bezoek kerststad Valkenburg
• Afscheidsdiner in Herberg de Brabantse Kluis

Exclusief:
• Reserveringskosten(€ 12,- per boeking)
• Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

Drachten
Marum
Leek
Hoogkerk
Haren
Assen
Hoogeveen
Meppel

Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Zondag 22 december t/m maandag 23 december 2019 € 299,- VOL!!
1-persoonskamertoeslag € 19,50