Fleuramour & Maastricht

Laat u onderdompelen in de betoverende bloemenwereld van Fleuramour in de schitterende entourage van landcommanderij Alden Biesen. Fleuramour 2019 lanceert thema “Back to the Future”. Ga mee op tijdreis naar de bloemenplaneet ‘Fleuramour’ Spacebril op! Ruimtelaarzen aan. Dit jaar gaat Fleuramour op een wel heel bijzondere missie: we gaan tijdreizen!

Naar het voorbeeld van Marty McFly en Dr. Emmett Brown in de 80’s filmklassieker ‘Back to the Future’ gaan we een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst. Hoe evolueert de fascinerende wereld van de bloemen & planten door de eeuwen heen? Welke vreemdsoortige creaturen zien het daglicht? Wie van onze evolutionaire vrienden raakt uitgestorven? Hoe kunnen we samen overleven? Of rest ons enkel een paradijselijke toekomst op een ruimtebol hier ver vandaan? 140.000 Bloemen, in alle geuren en kleuren, wachten op u aan de andere kant van de kosmos…

Dag 1 Maastricht

We vertrekken ‘s ochtends vanaf uw opstapplaats richting Aarle-Rixtel. We gaan heerlijk lunchen bij Herberg de Brabantse Kluis. De Brabantse Kluis is een geweldige herberg met boerderij die hoort bij het naastgelegen klooster. Na dit bezoek rijden we door naar Maastricht waar we inchecken bij ons hotel op korte loopafstand van het centrum. Om 19:00 uur staat er een heerlijk diner voor u klaar in de binnenstad van Maastricht. De avond kunt u naar eigen inzicht invullen. Geniet van het prachtige Maastricht door een heerlijke wandeling te maken langs het culturele erfgoed of geniet van een lekker drankje op één van de vele terrassen langs Het Vrijthof.

DVHN_reizen          

Dag 2 Alden Biesen – Fleuramour

De volgende ochtend vertrekken we na het ontbijt richting Alden Biesen voor het bezoek aan Fleuramour. Bloemenpracht in een historische omgeving, dat is Fleuramour. Duizenden bloemen worden verwerkt in creaties op topniveau. Bloemschikliefhebbers en bloembinders uit alle hoeken van de wereld vinden elkaar hier en maken van Fleuramour een unieke belevenis. Om 16:00 uur staat de bus weer klaar om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

Hotel

NH Hotel Maastricht **** 

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Bad/Douche
– Toilet
– Tv
– Haardroger

In-/Exclusief

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– Verblijf in NH Hotel Maastricht **** op basis van logies & ontbijt
– Koffie/thee met cake in de bus op de heenreis
– Lunch in Herberg de Brabantse Kluis
– Diner aan het Vrijthof Maastricht
– Entree Fleuramour Alden Biesen

Exclusief:
– Reserveringskosten € 12,00 per boeking
– Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Buitenpost
Drachten
Marum
Leek
Hoogkerk
Haren
Assen
Hoogeveen
Meppel
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 27 september t/m zaterdag 28 september 2019 € 169,-
1-persoonskamertoeslag € 33,00

Boek nu