Fleuramour

LAAT U ONDERDOMPELEN IN DE BETOVERENDE BLOEMENWERELD VAN FLEURAMOUR IN DE PRACHTIGE LANDCOMMANDERIJ VAN ALDEN BIESEN.

Het kasteeldomein wordt omgetoverd tot een magisch bloemenspektakel waar dromen werkelijkheid worden, waar bloemenkunstwerken tot leven komen en waar u verdwaalt in een idyllische wereld die werkelijkheid en verbeelding doet samenvloeien tot een onzichtbaar punt.
Laat u betoveren door een sprookjesachtig tafereel, toverachtige kunstwerken, boeiende presentaties, feeërieke bloemenshows, vernieuwende demonstraties.

DAG 1
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar de Belgisch Limburgse stad Hasselt. Onderweg maken we een stop voor een lekker kopje koffie/thee met een luxe koek. Hasselt is een stad die u zal verrassen. In deze universiteitsstad, die ook wel de hoofdstad van smaak wordt genoemd, vindt u niet alleen volop leuke eettentjes en Hasseltse lekkernijen, maar ook veel leuke winkels in een sfeervolle binnenstad. We verkennen de stad door de Madammenroute te wandelen o.l.v. een gids en maken zo kennis met de stad door en voor vrouwen. Zo zien we o.a. de Abdijsite-Herkenrode, één van de rijkste vrouwenabdijen en het Grauwzusterklooster, waar nu het Modemuseum Hasselt is gevestigd. Aan het einde van de middag dineren we in het gezellige centrum van Hasselt.

DAG 2
Na een heerlijk ontbijt rijden we naar Landcommanderij Alden Biesen voor het bezoek aan Fleuramour. Het kasteeldomein is omgetoverd tot een magisch bloemenspektakel waar dromen werkelijkheid worden, waar bloemenkunstwerken tot leven komen en waar u zult verdwalen in een idyllische wereld die werkelijkheid en verbeelding doet samenvloeien. Laat u betoveren door een sprookjesachtig tafereel, schitterende kunstwerken, boeiende presentaties en demonstraties en feeërieke bloemenshows. Aan het eind van de middag verlaten we Alden Biesen en beginnen aan de terugreis. Uiteraard maken we een stop voor een heerlijk afscheidsdiner.

In-/Exclusief

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee met luxe koek op de heenreis
Madammenroute Hasselt o.l.v. een gids
Diner in het centrum van Hasselt
Overnachting in een tweepersoonskamer o.b.v. logies & ontbijt
Entree Fleuramour Alden Biesen
Afscheidsdiner op terugreis

Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering
€ 15,00 Reserveringskosten per boeking
Bijdrage SGVR € 5,- per persoon

Opstapplaatsen
Buitenpost; Garage Veenstra Reizen (Einsteinstraat 7)
Leeuwarden; Kalverdijkje
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)
Leek; Bushalte A7 (ri Groningen)
Hoogkerk; P+R Hoogkerk
Haren; Nescio Hotel
Assen; v/d Valk Hotel
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 24 september t/m zaterdag 25 september 2021 € 199,-
1-persoonskamertoeslag € 37,50

Boek nu