Donau in Vlammen

Het hoogtepunt van het jaar! Ga met ons mee en beleef een spectaculair en muzikaal vuurwerk tegen de stadsachtergrond van Vilshofen.

Dag 1
Vroeg in de ochtend vertrekken we richting Waldkirchen, vlakbij Passau, waar we aan het einde van de dag aankomen bij ons hotel Karoli. Dit hotel bevindt zich op een prachtige locatie in het Beierse Woud. Het driesterrenhotel biedt u een comfortabele kamer en verschillende wellnessactiviteiten. In de avond kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Dag 2
De dag begint met een heerlijk ontbijt in het hotel. Daarna heeft u de mogelijkheid op ontdekking te gaan in de omgeving van het hotel of lekker te genieten van de wellnessactiviteiten. Begin van de middag vertrekken we naar de mooie stad Passau. In deze oude bisschops- en grensstad zien we de schitterende samenvloeiing van de Inn, de Donau en de Ilz. Passau wordt daarom ook wel ‘Dreiflüssestadt’ genoemd.

In de oude binnenstad staat de kathedraal die deels in Barokstijl is opgetrokken. Deze Dom herbergt het grootste kerkorgel ter wereld. Leuk om te bezoeken zijn o.a. het raadhuis en de 2 burchten, Oberhaus en Niederhaus. Daarnaast heeft Passau tal van gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt genieten van deze mooie stad. In de namiddag schepen we in voor het hoogtepunt van deze reis; Donau in Vlammen. Aan boord wordt een heerlijk 3-gangenmenu geserveerd en kunt u genieten van een het vuurwerk, muziek en dans. Nagenietend van de dag brengt de chauffeur u aan het einde van de avond terug naar ons hotel.

Dag 3
Na even rustig op gang te zijn gekomen vertrekken we met de bus voor een prachtige tour door het Beierse Wald. Met 6000 km2 is dit het grootste bosgebied van Midden-Europa. Het prachtige landschap, de gemoedelijke dorpjes, maar ook steden als Regensburg zullen u zeker bekoren. De bosrijke omgeving garant voor een heerlijke tour. De gids die mee gaat op deze dag zal u alles vertellen over de omgeving en cultuur van deze streek. Uiteraard zullen er deze dag verschillende stops worden gemaakt.
Aan het einde van de middag staat in ons hotel het diner alweer voor ons klaar.

Dag 4
Vandaag is het alweer tijd om naar huis te gaan en afscheid te nemen van het Beierse Woud. Na te hebben genoten van een heerlijk ontbijt vertrekken we dan ook weer richting Nederland. Uiteraard maken we onderweg verschillende stops zodat u even uw benen kunt strekken en een hapje eten.

Breng- en haalservice:
U kunt zich tegen een vergoeding laten halen/brengen vanaf uw woonadres naar de dichtstbijzijnde opstapplaats. Vraag naar de mogelijkheden.

– Terug naar alle lezersreizen

HOTEL
IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

3 overnachtingen in hotel Karoli o.b.v. halfpension
1 Welkomstdrankje met een klein presentje
Donaucruise (5 uren)
3-Gangendiner aan boord met muziek en dans
Gids Beierse Woud

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 12,00 per boeking)
Reis- en annuleringsverzekering
Toeristenbelasting

OPSTAPSCHEMA
Opstapschema
Buitenpost; Veenstra Reizen
Drachten; Transferium Oost (Zonnedauw)
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 (Peizerweg)
Haren; Postillion Hotel (Emmalaan 33)
Assen; v/d Valk Hotel
Hoogeveen; Hotel Hoogeveen
Emmen; NS-Station
PRIJZEN & BOEKEN
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 7 t/m maandag 10 juni 2019. VERTREKGARANTIE! € 359,-
1-persoonskamertoeslag € 30,-

Boek nu