Culinair Nijmegen

Ga er lekker een paar daagjes tussenuit en geniet van Nijmegen en omgeving met als hoogtepunt de Secret Wine Tour.

DVHN_reizen

Dag 1 Heenreis
Vanuit uw opstapplaats rijden we richting Nijmegen. Onderweg maken we een stop voor een kopje koffie of thee met gebak. Bij aankomst in Nijmegen gaan we aan boord van een schip van Rederij Tonnissen voor een gezellige vaart van 2 uur onder de Nijmeegse bruggen, langs de Ooijpolder en door de nieuwe nevengeul. Aan boord kunt u genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet.

Na de rondvaart maken we een rondrit langs de Zevenheuvelenweg alvorens we naar ons hotel gaan. De Zevenheuvelenweg is een bekende weg die loopt van Groesbeek naar Berg en Dal. De weg genereerde vooral bekendheid vanwege de Nijmeegse Vierdaagse en de Zevenheuvelenloop. De Zevenheuvelenweg zelf beginnende in Berg en Dal, telt 6 heuvels. De laaste heuvel bevindt zich in Groesbeek op de plek waar de Houtlaan ligt. Bij aankomst in het hotel staat wordt er een heerlijk diner geserveerd. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 2 Secret Wine Tour
Vandaag krijgt u een bijzonder beeld van de prachtige wijngaarden in Groesbeek met een speciale rondleiding en proeverij. U wordt ontvangen bij het Nederlands Wijnbouwcentrum met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens wordt u opgehaald door de Groesbeek Express voor een rondrit door Groesbeek waarbij u een groot gedeelte van het wijnbouwareaal van de regio ziet. Tijdens een stop in een van de wijngaarden wordt u een heerlijk glas wijn ingeschonken en kunt u genieten van de prachtige omgeving. Daarna zetten we koers richting het Nederlands Wijnbouwcentrum waar u van een streeklunch rondom of in de wijngaard kunt genieten.

Na de lunch start een uitgebreide rondleiding en proeverij bij Wijnhoeve de Colonjes, de producent waarmee de wijnbouw in Groesbeek is begonnen. Deze is gehuisvest in de kelder van het Nederlands Wijnbouwcentrum! Na de afsluiting kunt u vanzelfsprekend nog volop gebruik maken van de faciliteiten van het Wijnbouwcentrum! Het terras en de winkel zijn open om direct of later thuis nog na te kunnen genieten van deze onvergetelijke dag. De dag wordt afgesloten met een diner in het hotel.

Dag 3 Nijmegen
Na het ontbijt en het uitchecken vertrekt de bus naar Nijmegen voor een stadswandeling. Uw gids laat de rijke geschiedenis van Nijmegen tot leven komen en neemt u graag mee op een ontspannen, ongedwongen en verrassende rondleiding door de oudste stad van Nederland! Na de wandeling heeft u tijd om nog even zelf in Nijmegen rond te kijken. vergeet niet te shoppen in één van de vele bijzondere winkeltjes in de oudste winkelstraat van Nederland; de Lange Hezelstraat. Rond 16:00 uur vertrekt de bus weer richting uw opstapplaats. Onderweg stoppen we nog voor een heerlijk 3-gangendiner.

Hotel

Hotel Millings Centrum ***

Verzorging
– Halfpension

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Terras
– Lift
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– 2 Overnachtingen in Hotel Millings Centrum o.b.v. halfpension
– Beide avonden gratis bittergarnituur
– Beide avonden een kopje koffie
– 2x Avondentertainment
– Bruggenvaartocht Nijmegen
– Pannenkoekenbuffet
– Secret Wine Tour incl. vervoer per Groesbeek Express/ koffie of thee/ streeklunch/ proeverij
– Stadswandeling Nijmegen

Exclusief:
– Reserveringskosten(€ 12,00 per boeking)
– Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Buitenpost
Drachten
Hoogkerk
Haren
Assen
Hoogeveen
Emmen (op aanvraag)
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p. 
Vrijdag 9 augustus t/m zondag 11 augustus 2019 € 269,-
1-persoonskamertoeslag € 26,-

Boek nu