Busreis Oisterwijk

3 Middagtochten

Orgelmuseum Hilvarenbeek
Een verrassende zondag vol met muziek en cultuur kunt u beleven in het Orgelmuseum in Hilvarenbeek. Het Mortierorgel uit 1925 nog niet gezien, of het automatisch spelende accordeon nog niet gehoord? Er mag gedanst worden!

In het museum staat het prachtige Mortierorgel Poseidon in volle glorie: het grootste Mortierorgel van Europa. Het Nederlands Boekorgel Centrum heeft met de restauratie van dit orgel een waar meesterwerk voltooid.

Kempermuseum de Acht Zaligheden Eersel
Het museum laat de bezoeker kennis maken met het wonen, werken en leven van de Kempische mens in de periode 1850-1960. In 2014 heeft de museumboerderij een grote verbouwing ondergaan. Het museum is uitgebreid met een museale zolder. Deze is bereikbaar met een trap en lift. Op de zolder ziet u middels objecten en filmbeelden de agrarische ontwikkeling van de Kempen.

Bakkerij Robert van Beckhoven Oisterwijk
In de bakkerij, gevestigd in de stoere en industriële setting van de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ambachtelijke broden, patisserie en chocoladeproducten: we maken alles zo duurzaam mogelijk van alleen de beste ingrediënten. We laten je ook graag zien hoe we werken. Als je vanuit de winkel door de 45 meter lange glazen gang loopt, krijg je een kijkje in onze keuken.

Iedere avond een gevarieerd programma

Vervoer met comfortabele liftbus met slowtrap

Indien mogelijk zijn onze reizen van deur tot deur

Thuiszorg op locatie is mogelijk ‘s morgens en ‘s avonds

Ervaren reisleiding/ reisassistentie en chauffeur

Hotel

Hotel De Paddestoel 

Deze accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand. Hotel de Paddestoel is gelegen in het rustige bosrijke natuurgebied De Kampina in Oisterwijk.

Verzorging
– Volpension

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Terras
– Tuin
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv
– Terras
– Gratis WIFI

In-/Exclusief

Inclusief:
– Reis per comfort class touringcar
– 4 overnachtingen in hotel De Paddestoel o.b.v. volpension
– Alle excursies incl. entreegelden

Exclusief:
– Reserveringskosten(€ 12,- per boeking)
– Reis- en annuleringsverzekering

Data en Prijzen
Maandag 13 t/m vrijdag 17 augustus 2018€ 620,-