9 Dagen Malgrat de Mar

Malgrat de Mar, vroeger een klein vissersdorp, nu een zeer gezellige kustplaats. Het strand is groot en door pijnbomen begrensd. Meer landinwaarts vindt u een bergachtig gebied met prachtige groene pijnboombossen. In de oude dorpskern is het heerlijk dwalen door de vele smalle straatjes en langs oude huizen. Hier vindt u nog het oude Malgrat terug met knusse restaurantjes en kleine winkeltjes. Dit oude centrum wordt door de mooie boulevard verbonden met de moderne hotelzone. Er is een treinstation zodat u ook op eigen gelegenheid erop uit kunt gaan. Uiteraard is Santa Susanna / Malgrat ook een Eldorado voor mensen die van uitgaan houden. Vooral aan de boulevard zijn talloze restaurants, terrasjes, barretjes en discotheken. Het Aqua Hotel Onabrava & SPA **** dat wij voor u in Santa Susanna aanbieden, is gelegen aan de boulevard. Vanaf deze boulevard bereikt u door een loopbrug het strand. Santa Susanna / Malgrat is zowel overdag als ‘s avonds een heerlijke plaats waar het prima vertoeven is!

Zaterdag en zondag – heenreis naar Spanje
Deze 9-daagse busvakantie naar Spanje vindt plaats in de herfstvakantie met vertrek op zaterdag. ‘s Middags vertrekken wij richting Malgrat de Mar via verschillende stops zullen we de volgende dag rond de middag aankomen.

Maandag t/m vrijdag
Na aankomst kunt u de dagen geheel naar eigen inzicht indelen. Of u kunt meegaan op een georganiseerde excursie. Op de heenreis kunt u zich hiervoor opgeven. De boulevard van Santa Susanna naar Malgrat de Mar is bijna 3 km lang, vol met gezellige winkeltjes, restaurants met keukens uit de gehele wereld. Dit alles zorgt ervoor dat een ieder wel iets van zijn gading kan vinden, er een heel fijne, gezellige sfeer hangt en men een perfecte vakantie kan doorbrengen in deze mooie badplaats. Het strand bestaat uit wat grover zand, ideaal om op te liggen, aangezien dit niet aan lichaam blijft plakken.

Zaterdag en zondag – terugreis naar Nederland
Vroeg in de avond nemen we afscheid van Spanje en rijden via een mooie route naar Nederland. Onderweg maken we diverse stops. Zondagmiddag wordt u met deze goedkope busvakantie teruggebracht naar uw opstapplaats.

Busreis Costa Brava
Hotel

Aqua Hotel Onabrava & SPA ****

Verzorging
– Halfpension

Ligging
– 100 meter vanaf het strand
– 500 meter vanaf het centrum

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Snackbar
– Wellnesscentrum
– Buitenzwembad
– Binnenzwembad
– Avondentertainment
– Lift
– Gratis WIFI
– En meer….

Kamerfaciliteiten
– Bad / Douche
– Toilet
– Tv
– Telefoon
– Kluisje
– Airco
– Balkon

In-/Exclusief

Inclusief:
– Reis per royal class touringcar
– 6 overnachtingen in Aqua Hotel Onabrava & SPA**** o.b.v. halfpension

Exclusief:
– Reserveringskosten(€ 12,- per boeking)

Optioneel
– Reis- en annuleringsverzekering
– Excursies

Opstapplaatsen
Opstapschema
Buitenpost
Twijzel
Quatrebras
Hurdegaryp
Zwartewegsend
Leeuwarden
Grou
Akkrum
Heerenveen
Joure
Lemmer

Mocht het voor u niet mogelijk zijn hier op te stappen kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice (tegen een kleine toeslag). U wordt dan vanuit uw woonplaats naar de voor u dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht.

Data en Prijzen
20 oktober t/m 28 oktober 2018 € 369,-
1-persoonskamertoeslag € ,-