• Meerdaagse busreis Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar, Spanje (9 dagen)

Een voordelige busreis Lloret de Mar, die boekt u bij Veenstra Reizen! Lloret is waarschijnlijk de grootste toeristische enclave aan de Costa Brava gezien het grote aantal hotels en uitgaansgelegenheden. Uiteraard organiseren wij een busvakantie naar deze prachtige vakantiebestemming in Spanje. Hieronder kunt u de 9-daagse busreis Lloret de Mar vandaag nog boeken. Benieuwd naar de huidige weersomstandigheden in Lloret de Mar?

Vakantie naar Lloret de Mar met luxe bus

Binnen een dag zijn we met de luxe bus gearriveerd in Lloret de Mar! De levendige badplaats heeft twee stranden: het strand van Lloret de Mar en het strand van Fenals. Deze stranden zijn via een schitterende wandelroute langs de kust met elkaar verbonden. Aangekomen in  het oude centrum vind je veelal smalle straatjes waaraan je veel eetgelegenheden, kleine hotels en leuke winkeltjes vindt.

Aan de gezellige ruime boulevard zijn veel terrassen, bars & discotheken te vinden. Verder is deze busreis Lloret de Mar de ideale uitvalbasis voor het maken van leuke excursies in de omgeving. Langs de drukke verkeersweg naar Blanes en Tossa de Mar zit een busstation waar u alle kanten op kan. Ook kunt u er voor kiezen om met de bus naar Blanes (6 km) te gaan en verder te reizen met de trein naar o.a. Barcelona of Girona.

Alle excursies zijn mogelijk tijdens uw busreis Lloret de Mar

Mocht u niet ver willen reizen en toch de drukte van Lloret achter zich willen laten. Dan is het zeker de moeite waard de kleine rotsstranden met Kristalhelder water of de monumentale en historische overblijfselen die hier behouden zijn gebleven te bezoeken. Een vermelding apart verdienen de tuinen van “Santa Clotilde”, ontworpen in 1919 door architect Rubio Tuduri. Te midden van een fraai landschap met een indrukwekkend uitzicht op de zee, omringen deze tuinen een groot herenhuis dat kostbare kunstverzamelingen herbergt.

Reis informatie

Zaterdag en zondag – busreis naar Lloret de Mar, Spanje

Deze 9-daagse busreis naar Lloret de Mar in de herfstvakantie vertrekt op zaterdag. ‘s Middags vertrekken wij richting Lloret de Mar via verschillende stops zullen we de volgende dag rond de middag aankomen.

Verblijf van maandag t/m vrijdag

Na aankomst kunt u de dagen geheel naar eigen inzicht indelen. Of u kunt meegaan op een georganiseerde excursie. Op de heenreis kunt u zich hiervoor opgeven. Aan de Costa Brava is er eigenlijk maar één plaats die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt, Lloret de Mar. Zeer bekend en zo mogelijk nog meer bemind. Een ideaal vakantieoord omdat alle ingrediënten aanwezig zijn om uw vakantie compleet te maken. Een grote hoeveelheid kroegjes restaurants en terrasjes maken uitgaan tot een feest. De levendige boulevard langs het strand, de talrijke mogelijkheden om mensen te ontmoeten, de aangename Spaanse zon, de kleur aan sportmogelijkheden… U vindt het allemaal in uw busreis Lloret de Mar. De ideale plek voor een dynamisch strandverblijf!

Zaterdag en zondag – busreis terug naar Nederland

Vroeg in de avond nemen we afscheid van Spanje en rijden via een mooie route naar Nederland. Onderweg maken we diverse stops. Zondagmiddag wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

Hotel

Hotel GHT Aquarium & SPA ****

Verzorging
– Halfpension

Ligging
– 400 meter vanaf het strand

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Wellnesscentrum
– 2 Buitenzwembaden
– Binnenzwembad
– Lift
– Gratis WIFI
– En meer…

Kamerfaciliteiten
– Bad / Douche
– Toilet
– Tv
– Airco

In-/Exclusief

Inclusief:
– Reis per royal class touringcar
– 6 overnachtingen in hotel GHT Aquarium & SPA **** o.b.v. halfpension

Exclusief:
– Reserveringskosten (€ 12,- per boeking)
– Toeristenbelasting (€ 1,- p.p.p.n. vanaf 16 jaar)

Optioneel
– Reis- en annuleringsverzekering
– Excursies

Opstapplaatsen
Opstapschema
Buitenpost
Twijzel
Quatrebras
Hurdegaryp
Zwartewegsend
Leeuwarden
Grou
Akkrum
Heerenveen
Joure
Lemmer

Mocht het voor u niet mogelijk zijn hier op te stappen kunt u gebruik maken van onze breng- en haalservice (tegen een kleine toeslag). U wordt dan vanuit uw woonplaats naar de voor u dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht.

Data en Prijzen
20 oktober t/m 28 oktober 2018 € 355,-
1-persoonskamertoeslag € 75,-
Copyright © Veenstra ReizenOntwikkeld met Lef