André Rieu in Maastricht

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

Dag 1
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Valkenburg, waar we inchecken bij ons hotel. Na het inchecken heeft u nog even tijd om u op te frissen alvorens we vertrekken naar Maastricht waar u betoverd zult worden door de magische sfeer op het Vrijthof. Voorafgaand aan het concert geniet u op een sfeervol terras van een heerlijk 3-gangendiner. Als het concert om 21.00 uur start blijft u lekker zitten met een drankje en geniet u volop mee vanaf de zijlijn. Het terras bevindt zich aan het Vrijthof, maar heeft niet altijd op álle plekken doorzicht naar het podium. U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan en maakt volledig deel uit van deze prachtige Ambiance. Na afloop van het concert staat de touringcar weer voor u klaar om u terug te brengen naar het hotel.

Dag 2
Na het ontbijt heeft u tijd om Valkenburg te ontdekken. Dit stadje heeft voor ieder wat wils. Valkenburg aan de Geul is een kleine gemeente met een grote charme. Bezoekers komen voor de mijnen en grotten met schilderingen uit de Romeinse tijd, en Kasteel Valkenburg vanwaar u een mooi uitzicht heeft over het geweldige landschap. Er valt in en om Valkenburg veel te beleven. Valkenburg zelf is vooral beroemd om haar ondergrondse mergelgrotten. Vroeger werd in de grotten onder Valkenburg mergel gewonnen. Vandaag de dag kunnen bezoekers de grotten verkennen. Onder de enige hoogteburcht van Nederland ligt de Fluweelengrot. Dit labyrint van tunnels werd pas in 1937 ontdekt en was in het geval van een aanval een ontsnappingsroute voor de bewoners van het kasteel. Aan het begin van de middag staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Na de lunch vertrekt de bus weer om u terug te brengen naar uw opstapplaats. – Terug naar alle lezersreizen

Hotel

Fletcher Hotel Restaurant Valkenburg ***

Verzorging
– Logies / Ontbijt

Ligging
– Dichtbij drielandenpunt

Faciliteiten
– Lift
– Restaurant
– Bar
– WIFI

Kamerfaciliteiten
– Bad / Douche
– Toilet
– Tv

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg o.b.v. logies/ontbijt
  • André Rieu terrasarrangement aan het Vrijthof incl. 3-gangendiner
  • Uitgebreide lunch

Exclusief: 

  • Reis-en annuleringsverzekering
  • € 12,- reserveringskosten per boeking
Deur tot deur service

De “deur tot deur service” bestaat uit dat u zowel op de heen- en terugreis vanaf uw woonadres met een taxi opgehaald en teruggebracht wordt. U wordt met de taxi naar de dichtstbijzijnde opstapplaats gebracht (informeer naar de prijzen en mogelijkheden).

Opstapplaatsen
Opstapplaatsen 11 juli Opstapplaatsen 18 juli
Hoogkerk Hoogkerk
Haren Haren
Assen Assen
Beilen Beilen
Hoogeveen Hoogeveen
Meppel Emmen
Meppel
Prijzen & boeken
Datum Prijs p.p.
Vrijdag 19 juli t/m zaterdag 20 juli 2019 € 239,- VOL! 
Donderdag 18 juli t/m vrijdag 19 juli 2019 € 239,- Alleen telefonisch te reserveren!
Donderdag 11 juli t/m vrijdag 12 juli 2019 € 239,- Alleen telefonisch te reserveren!
1-persoonskamertoeslag € 40,-