Rozen Smaken naar Meer

U reist naar de prachtige kasteeltuinen in het noord-Limburgse Arcen en brengt een bezoek aan het kleurrijke rozenfestival in Lottum.

DVHN_reizen

Dag 1 Heenreis
We vertrekken ‘s ochtends vanuit uw opstapplaats richting Arcen. In het pittoreske dorpje Arcen, gelegen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, liggen de kasteeltuinen in Arcen. De Kasteeltuinen in Arcen zijn één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen en een historische buitenplaats met een 17de eeuws kasteel. Alvorens u deze prachtige tuinen gaat bezichtigen, geniet u eerst van een heerlijke lunch. Na de lunch neemt de gids u mee om u alles te vertellen over deze prachtige tuinen. Na dit bezoek gaan we aan boord van de Filea Mosae voor een prachtige tocht over de Maas en het Leukermeer. Aan het einde van de dag staat in hotel Arcen een heerlijk diner voor u klaar.

Dag 2 Rozendorp Lottum
Na het ontbijt vertrekt u naar rozendorp Lottum. Overal zult u rozen zien. Rozen, rozen, rozen en nog eens rozen; op, om en nabij het sfeervolle marktplein, de meesterlijk versierde kerk, rondom het sprookjesachtige kasteel de Borggraaf en langs de rivierbedding van de Maas. Miljoenen rozenknopjes en tienduizenden snijrozen zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten. Tijdens het Rozenfestival, dat eens in de 2 jaar plaats vindt, kijkt u uw ogen uit. Rond 16.00 uur vertrekt de bus weer richting het noorden. Onderweg stopt u uiteraard nog even voor een heerlijk 3-gangendiner.

Hotel

Hotel Arcen ***

Verzorging
– Logies/ontbijt

Faciliteiten
– Bar
– Restaurant
– Gratis WIFI

Kamerfaciliteiten
– Douche
– Toilet
– Tv
– Kluisje

In-/Exclusief

Inclusief:
– Vervoer per luxe touringcar
– Overnachting in Hotel Arcen o.b.v. logies en ontbijt in een 2-persoonskamer
– Entree & rondleiding kasteeltuinen Arcen
– lunch Rosarium
– Rondvaart over de Maas en het Leukermeer
– Diner 1e dag
– Entree Rozendorp Lottum
– Afscheidsdiner

Exclusief:
– Reserveringskosten(€ 12,00 per boeking)
– Reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen
Buitenpost
Surhuisterveen
Marum
Leek
Groningen
Haren
Assen
Meppel
Hoogeveen
Emmen (op aanvraag)
Prijzen & boeken
DatumPrijs p.p. 
Zondag 12 t/m maandag 13 augustus € 199,-

Boek nu