Dagtocht Tall Ships Races

Harlingen ontvangt in 2018 opnieuw ‘s werelds mooiste Tall Ships tijdens The Tall Ships Races. De grootste zeilschepen ter wereld zoals de Santa Maria Manuela, Sorlander en de Statsraad Lehmkuhl verblijven in Harlingen als finishplaats van The Tall Ships Races. De grootste jaarlijkse oceaanrace voor Sail Training-schepen. Op de schepen varen ca. 3000 bemanningsleden waarvan meer dan de helft bestaat uit zeiltrainees. De historische haven Harlingen is het decor bij uitstek om de machtige schepen welkom te heten.
Dagprogramma
U heeft de kans om deze schepen vanaf het water te bekijken. Stap met ons aan boord van een traditioneel zeilschip met als thuishaven Harlingen. U vaart langs de reusachtige zeilschepen en maakt een korte tocht richting Vlieland en Terschelling en weer terug. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch terwijl de grootste zeilschepen aan u voorbij gaan. Als u van boord komt heeft u de mogelijkheid één van de fraaie en grootste Tall Ships te bezoeken voor een rondleiding.
‘s Middags kunt u langs de kade nog even de prachtige schepen bewonderen of het historische centrum van Harlingen bezoeken. De stad staat tijdens The Tall Ships Races bol van de (muzikale) activiteiten. Daarnaast is in deze prachtige stad een deel van de verdedigingswerken nog altijd te zien, net als de oorspronkelijke grachtengordels en oude pakhuizen. Ook zijn er vele steegjes te vinden die de verbinding vormen tussen de grachten.
IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Rondvaart langs de Tall Ships aan boord van een traditioneel zeilschip
Lunch
Rondleiding Tall Ships terrein

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPPLAATSEN
Opstapschema AOpstapschema BOpstapschema C
EmmenDelfzijlBuitenpost
HoogeveenAppingedamNoardburgum
MeppelGroningenQuatrebras
SteenwijkHoogkerkHurdegaryp
HeerenveenLeekZwartewegsend
JoureMarumLeeuwarden
SneekDrachtenDronryp
Franeker
Harlingen
PRIJZEN & BOEKEN
DatumPrijs p.p.
Zondag 5 augustus 2018€ 99,-

Boek nu