Dagtocht Ete bij de Boer

Rond het middaguur vertrekken we vanaf uw opstapplaats richting noordwest-Friesland. We steken aan in de havenstad Harlingen voor een bezoek aan één van de elf fonteinen die deel uitmaakt van het kunstproject 11Fountains. Bij de fontein wordt de achtergrond van het kunstproject belicht.
Hierna rijden we door naar Het Bildt, het eeuwen geleden op de zee veroverde land. We beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak op de zeedijk om vervolgens bij het monument van de Slikwerker uitleg te krijgen over het ontstaan van Het Bildt. We wandelen over de zeedijk, onderdeel van het project Sense of Place. Na de wandeling gaan we richting de boerenschuur voor het diner. Rond 20.30 uur stappen we weer in de bus om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

Aardappelmaaltijd in boerenschuren aan de Oudebildtdijk, de langste straat van Nederland.
Op het Bildt bestaat het gezegde: “In juny het ‘t Bildt de pronk an”, wat betekent dat alles in die tijd op zijn mooist is. Aardappelvelden staan in bloei, tarwe en gerst tonen hun nog jonge aren en 50 tinten groen zijn zichtbaar in het landschap. Kom dit zelf bekijken en ervaren! U kunt terecht in aardappelschuren bij de boer, waar ook kunst te bewonderen is. U kunt hier niet alleen van het uitzicht genieten, ook van een uitgebreide aardappelmaaltijd. Schuift u gezellig aan bij de boer aan de lange tafels in de boerderij van uw keuze en geniet u van alles wat het land te bieden heeft. Smakelijke aardappelen, vlees en groente uit de streek, het bier komt van plaatselijke brouwerijen, de vruchtensappen worden regionaal geproduceerd.

Vegetarisch of glutenvrij? Natuurlijk houden we rekening met uw voorkeuren en dieetwensen.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Bezoek aan één van de 11 fonteinen in Harlingen
Koffie of thee met gebak
Boerenschuur diner

Exclusief:
Reserveringskosten (€ 3,50 per boeking)

OPSTAPPLAATSEN
Opstapschema 
Emmen
Beilen
Oosterwolde
Drachten
Burgum
Leeuwarden
PRIJZEN & BOEKEN
DatumPrijs p.p.
Zaterdag 23 juni 2018€ 85,-

Boek nu