Leuke schoolreisjes in binnen- en buitenland

Actieve schoolreis

Leuke schoolreisjes zijn de busreizen waarbij u echt iets meemaakt dat u nooit meer vergeet! Daarom heeft Veenstra Reizen een breed aanbod leuke schoolreisjes, zodat er voor iedereen iets bij zit. Zowel de lagere school als het voortgezet onderwijs kan hier terecht voor een onvergetelijk schooluitje. Zo kunt u een leuk schoolreisje boeken naar het buitenland (Duitsland, Frankrijk, België, Engeland etc.) maar ook gewoon een dagje naar een pretpark in Nederland. Misschien heeft u zelf al een goed idee en wilt u alleen dat wij het busvervoer en versnaperingen voor onderweg verzorgen? Ook dit is geen probleem, want Veenstra Reizen denkt graag met u mee!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Voor iedere wens heeft Veenstra Reizen leuke schoolreisjes, dus schroom niet om direct contact met ons op te nemen! Heeft u een dringende vraag? Dan kunt u ons mailen via schoolreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie. Omdat wij al bijna 100 jaar busreizen organiseren voor basisscholen, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs, komen we altijd tot een leuke reis voor de scholieren.

Leuke schoolreisjes

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef