Kerstmarkt Oldenburg

Kerstmarkt Oldenburg met Veenstra Reizen Busreis kerstmarkt Oldenburg met Veenstra Reizen Kerstmarkt met de bus van Veenstra Reizen naar Oldenburg

Oldenburg is een stad in het noordwesten van Duitsland, gelegen in de deelstaat Nedersaksen. Het is de op drie na grootste stad van Nedersaksen en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. De binnenstad bij het stadhuis en op de Schlossplatz zijn in de adventsperiode feestelijk omgetoverd tot een sfeervol en romantisch kerstdorp. Op de Lambertimarkt vindt u alles wat volgens de Duitse traditie bij een kerstmarkt Oldenburg hoort. Het assortiment bestaat uit typische kerstartikelen, zoals kerstversiering, houten speelgoed, handgemaakte kaarsen en diverse soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars zijn zelfs ‘live’aan het werk tijdens de kerstmarkt in Oldenburg. Ook de innerlijke mens komt uitstekend aan zijn trekken! En dat betekent niet alleen Bratwurst, maar ook andere soorten vlees, vis, zeevruchten, taartjes, geroosterde amendelen, lebkuchen en andere zoetigheden, gepofte kastanjes en bratäpfel. Bent u nog niet uitgeshopt, dan bereikt u vanuit de kerstmarkt in Oldenburg gemakkelijk de winkels.

Hier zijn enkele kenmerken en bezienswaardigheden van Oldenburg:

 1. Schloss Oldenburg: Het Oldenburgse kasteel is een belangrijk kenmerk van de stad. Het is een imposant barok kasteel dat diende als residentie van de graven en hertogen van Oldenburg. Vandaag de dag herbergt het kasteel een museum met kunst en cultuurhistorische tentoonstellingen.
 2. Lambertikerk: De Lambertikerk is een historische kerk in het hart van Oldenburg. Het heeft een prachtige gotische architectuur en is zeker een bezoek waard.
 3. Horst-Janssen-Museum: Dit museum is gewijd aan de beroemde Duitse kunstenaar Horst Janssen. Het presenteert een uitgebreide collectie van zijn werken, waaronder tekeningen, grafische kunst en schilderijen.
 4. Schlossgarten: Deze mooie stadstuin ligt achter het Oldenburgse kasteel en is een geweldige plek om te wandelen, te ontspannen en te genieten van de natuur.
 5. EWE Arena: Een multifunctionele arena in Oldenburg die wordt gebruikt voor sportevenementen, concerten en andere culturele evenementen.
 6. Oldenburger Staatstheater: Het theater van Oldenburg biedt een verscheidenheid aan podiumkunsten, waaronder theaterstukken, opera’s en balletvoorstellingen.
 7. Oldenburger Schlossplatz: Dit plein is het centrale plein van de stad en wordt omringd door historische gebouwen, waaronder het Oldenburgse kasteel, het stadhuis en de Lambertikerk. Het is een populaire ontmoetingsplaats en locatie voor evenementen.

Wilt u tocht liever naar een andere kerstmarkt ook dat is mogelijk bij Veenstra Reizen. Enkele kerstmarkten die u ook kunt bezoeken zijn: Bremen, Gouda bij kaarslicht, het Dickens festijn in Deventer, Munster, Oberhausen of Osnabrück. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u na afloop nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Boek uw kerstmarkt Oldenburg zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar kerstmarkt Oldenburg is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt Oldenburg te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Busreis Kerstmarkt Oldenburg
Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt Oldenburg
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een kerstmarkt Oldenburg volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze kerstmarkt in Oldenburg:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze kerstmarkt in Oldenburg heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Bij het samenstellen van een dagtocht is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een busreis naar de kerstmarkt Oldenburg willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige busreis naar de kerstmarkt Oldenburg te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw busreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Oldenburg biedt zorgen voor een onvergetelijke dagtocht. 

Volledig verzorgde dagtocht kerstmarkt Oldenburg

Een volledige verzorgde dagtocht kerstmarkt Oldenburg betreft van vervoer tot en met een afscheidsdiner is bij onze dagtochten inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een busreis naar Oldenburg is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een dagtocht naar Oldenburg!

Het programma en de tijden van een dagtocht naar de kerstmarkt in Oldenburg mag u uiteraard zelf samenstellen; onze adviseurs kunnen u hierbij helpen. U vertrekt om 08.00 uur vanaf uw opstapplaats met bestemming Oldenburg waar u het genoemde programma zult ondernemen. U reist per luxe touringcar met chauffeur naar Oldenburg. Omstreeks 19.30 uur bent u weer terug bij het vertrekadres en is uw dagtocht naar Oldenburg ten einde.

Vertrek: 08.00 uur
Thuiskomst: 19.30 uur

Belangrijke tips bij de planning van uw reis naar de kerstmarkt in Oldenburg
 • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals op een doordeweekse dag
 • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen voor een touringcar naar de kerstmarkt in Oldenburg
 • Reserveer uw verblijf of de gehele reis ook bij ons
 • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!
Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt naar de kerstmarkt in Oldenburg kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering
Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker
Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds
Veilig en voordelige groepsreizen naar de kerstmarkt in Oldenburg inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar de kerstmarkt in Oldenburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle kerstmarkt busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de kerstmarkt naar Oldenburg een succes wordt.

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis naar de kerstmarkt in Oldenburg wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: Sales & busverhuur
Kim Kooistra: Busverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie MulderGroepsreizen & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht naar de kerstmarkt Oldenburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw kerstmarkt Oldenburg.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Stadsplattegrond Oldenburg
Niet inbegrepen
 • Koffie/thee met lekkers onderweg (optioneel)

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef