Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Kerstmarkt Oldenburg

Kerstmarkt Oldenburg met Veenstra Reizen Busreis kerstmarkt Oldenburg met Veenstra Reizen Kerstmarkt met de bus van Veenstra Reizen naar Oldenburg

De binnenstad bij het stadhuis en op de Schlossplatz zijn in de adventsperiode feestelijk omgetoverd tot een sfeervol en romantisch kerstdorp. Op de Lambertimarkt vindt u alles wat volgens de Duitse traditie bij een schoolreis kerstmarkt Oldenburg hoort. Het assortiment bestaat uit typische kerstartikelen, zoals kerstversiering, houten speelgoed, handgemaakte kaarsen en diverse soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars zijn zelfs ‘live’aan het werk tijdens de kerstmarkt in Oldenburg. Ook de innerlijke mens komt uitstekend aan zijn trekken! En dat betekent niet alleen Bratwurst, maar ook andere soorten vlees, vis, zeevruchten, taartjes, geroosterde amendelen, lebkuchen en andere zoetigheden, gepofte kastanjes en bratäpfel. Bent u nog niet uitgeshopt, dan bereikt u vanuit de kerstmarkt in Oldenburg gemakkelijk de winkels. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u na afloop nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Boek uw kerstmarkt Oldenburg zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar kerstmarkt Oldenburg is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt Oldenburg te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt Oldenburg
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden kerstmarkten Oldenburg volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze kerstmarkten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze kerstmarkten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Bij het samenstellen van een dagtocht is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een busreis naar de kerstmarkt Oldenburg willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige busreis naar de kerstmarkt Oldenburg te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw busreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Oldenburg biedt zorgen voor een onvergetelijke dagtocht. 

Volledig verzorgde dagtocht kerstmarkt Oldenburg

Een volledige verzorgde dagtocht kerstmarkt Oldenburg betreft van vervoer tot en met een afscheidsdiner is bij onze dagtochten inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een busreis naar Oldenburg is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een dagtocht naar Oldenburg!

Het programma en de tijden van een dagtocht naar de kerstmarkt in Oldenburg mag u uiteraard zelf samenstellen; onze adviseurs kunnen u hierbij helpen. U vertrekt om 08.00 uur vanaf uw opstapplaats met bestemming Oldenburg waar u het genoemde programma zult ondernemen. U reist per luxe touringcar met chauffeur naar Oldenburg. Omstreeks 19.30 uur bent u weer terug bij het vertrekadres en is uw dagtocht naar Oldenburg ten einde.

Vertrek: 08.00 uur
Thuiskomst: 19.30 uur

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een kerstmarkt Oldenburg regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle kerstmarkt busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de kerstmarkt naar Oldenburg een succes wordt.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht naar de kerstmarkt Oldenburg om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw kerstmarkt Oldenburg.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Stadsplattegrond Oldenburg
Niet inbegrepen
  • Koffie/thee met lekkers onderweg (optioneel)

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef