Kerstmarkt Bremen

Kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen Busreis Kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen Dagtocht kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen

Bremen is een stad in het noordwesten van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Bremen. Het is een historische stad met een rijke maritieme geschiedenis en staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur, charmante oude binnenstad en levendige culturele scene. Bremen heeft ook een kerstmarkt die al jaren door vele mensen wordt bezocht en ideaal voor een kerstmarkt Bremen. In de vele sfeervolle standjes en houten hutten bieden de vele ondernemers hun waren aan en kunt u inkopen doen. Via de verlichte wandelroute kunt u van de kerstmarkt naar de rivier de Weser lopen. Vanaf daar kunt u over de populaire promenade langs de rivier lopen. Ga ook mee naar de kerstmarkt van Bremen en ervaar de maritieme markten, orgelconcerten, kerstspellen, theatervoorstellingen en kerstmis tentoonstelling. Een kerstmarkt in Bremen behoort tot één van de mooiste van Duitsland met bijna 200 kraampjes en stalletjes.

Vanaf eind november gaat de kerstmarkt in Bremen van start. Het centrum van deze schitterende historische Hanzestad verandert dan in een grote zee met lichtjes, geuren en geluiden die aan kerst herinneren. De feestelijke decoratie rondom de kraampjes maakt de kerstmarkt erg sfeervol en brengt wat verlichting in de donkerste maand van het jaar. Er wordt wel gezegd dat de kerstmarkt in Bremen een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland betreft vanwege het schitterende historische stadscentrum! In Bremen wordt zoals op elke kerstmarkt kerstboomversieringen en kerstballen verkocht. U vindt het allemaal op de kerstmarkt. Bremen heeft ook een levendige culturele scene, met theaters, concertzalen, musea en evenementen gedurende het hele jaar. Het is ook bekend om zijn biercultuur, met lokale brouwerijen die traditioneel Duits bier produceren.

Hier zijn enkele kenmerken en bezienswaardigheden van Bremen:

 1. Het stadhuis en de Roland van Bremen: Het stadhuis van Bremen, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een prachtig voorbeeld van de gotische architectuur. Naast het stadhuis staat het standbeeld van Roland, een symbool van de vrijheden van de stad.
 2. De Bremer Stadsmuzikanten: Een beroemd Duits sprookje van de gebroeders Grimm, dat zich afspeelt in Bremen. Er is een standbeeld van de Bremer Stadsmuzikanten in de stad dat een populaire toeristische attractie is.
 3. De historische oude binnenstad (Altstadt): De oude binnenstad van Bremen is schilderachtig en heeft smalle straatjes, vakwerkhuizen en historische gebouwen. Het is een geweldige plek om te wandelen, winkelen en te genieten van de lokale sfeer.
 4. De Böttcherstraße: Een unieke straat in het centrum van Bremen, bekend om zijn bijzondere architectuur en kunstgalerijen. Het is ook de locatie van het Paula Modersohn-Becker Museum, dat gewijd is aan de Duitse kunstschilderes Paula Modersohn-Becker.
 5. De Schnoorwijk: Een van de oudste wijken van Bremen, met smalle straatjes, vakwerkhuizen en gezellige boetiekjes, ateliers en cafés. Het is een prachtige plek om te verkennen en te genieten van de historische sfeer.
 6. De Bremerhaven: Hoewel technisch gezien een aparte stad, is Bremerhaven verbonden met Bremen en is het een belangrijke havenstad aan de monding van de rivier de Weser. Het heeft interessante maritieme musea, waaronder het Duitse Emigratiemuseum en het Duitse Scheepvaartmuseum.
 7. De Universiteit van Bremen: Een gerenommeerde universiteit met een modern campuscomplex, gelegen in de noordelijke buitenwijken van de stad.

Wilt u tocht liever naar een andere kerstmarkt ook dat is mogelijk bij Veenstra Reizen. Enkele kerstmarkten die u ook kunt bezoeken zijn: Oldenburg, Gouda bij kaarslicht, het Dickens festijn in Deventer, Munster, Oberhausen of Osnabrück. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u na afloop nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Boek uw kerstmarkt Bremen zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar kerstmarkt Bremen is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt Oldenburg te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Advent Zweden busreis
Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt Bremen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een kerstmarkt Bremen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze kerstmarkt in Bremen:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze kerstmarkt in Bremen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Bij het samenstellen van een dagtocht is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een busreis naar de kerstmarkt Bremen willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige busreis naar de kerstmarkt Bremen te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw busreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Bremen biedt zorgen voor een onvergetelijke dagtocht. 

Volledig verzorgde dagtocht kerstmarkt Bremen

Een volledige verzorgde dagtocht kerstmarkt Bremen betreft van vervoer tot en met een afscheidsdiner is bij onze dagtochten inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een busreis naar Bremen is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een dagtocht naar Bremen!

Het programma en de tijden van een dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen mag u uiteraard zelf samenstellen; onze adviseurs kunnen u hierbij helpen. U vertrekt om 08.00 uur vanaf uw opstapplaats met bestemming Bremen waar u het genoemde programma zult ondernemen. U reist per luxe touringcar met chauffeur naar Bremen. Omstreeks 19.30 uur bent u weer terug bij het vertrekadres en is uw dagtocht naar Bremen ten einde.

Vertrek: 08.00 uur
Thuiskomst: 19.30 uur

Belangrijke tips bij de planning van uw reis naar de kerstmarkt in Bremen
 • Probeer een rustige periode te kiezen, zoals op een doordeweekse dag
 • Probeer de busreis zo vroeg mogelijk vast te leggen voor een touringcar naar de kerstmarkt in Bremen
 • Reserveer uw verblijf of de gehele reis ook bij ons
 • Boekt u meerdere reizen per jaar bij Veenstra Reizen? Dan profiteert u van een aantrekkelijke korting!
Onze faciliteiten voor optimaal reiscomfort

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt naar de kerstmarkt in Bremen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

 • Toilet
 • Airconditioning
 • DVD- en audioapparatuur
 • Warme- en koude drankenfaciliteit
 • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
 • Luchtvering
Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker
Waarom Veenstra Reizen
 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete reizen naar de kerstmarkt in Bremen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle reizen die Veenstra Reizen naar de kerstmarkt in Bremen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds
Veilig en voordelige groepsreizen naar de kerstmarkt in Bremen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar de kerstmarkt in Bremen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle kerstmarkt busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de kerstmarkt naar Bremen een succes wordt.

Team Veenstra Reizen

De begeleiding die u kunt verwachten bij het samenstellen van een busreis naar de kerstmarkt in Bremen wordt uitgevoerd door vakkundig personeel. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact, het team waar u mee te maken heeft bestaat uit:

Bouwe Veenstra: Busverhuur & planning
Klaas Veenstra: Sales & busverhuur
Kim Kooistra: Busverhuur
Joop Storm: Planning
Bettie MulderGroepsreizen & marketing
Anna-Wietske Veenstra: Reisbureau & groepsreizen
Iekje Bouma: Reisbureau
Natascha Buwalda: Financiële administratie

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht naar de kerstmarkt Bremen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw kerstmarkt Bremen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Stadsplattegrond Bremen
Niet inbegrepen
 • Koffie/thee met lekkers onderweg (optioneel)

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef