Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ook voor uw actieve vakanties

Kerstmarkt Bremen

Kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen Busreis Kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen Dagtocht kerstmarkt Bremen met Veenstra Reizen

Bremen heeft een kerstmarkt die al jaren door vele mensen wordt bezocht en ideaal voor een kerstmarkt Bremen. In de vele sfeervolle standjes en houten hutten bieden de vele ondernemers hun waren aan en kunt u inkopen doen. Via de verlichte wandelroute kunt u van de kerstmarkt naar de rivier de Weser lopen. Vanaf daar kunt u over de populaire promenade langs de rivier lopen. Ga ook mee naar de kerstmarkt van Bremen en ervaar de maritieme markten, orgelconcerten, kerstspellen, theatervoorstellingen en kerstmis tentoonstelling. Een kerstmarkt in Bremen behoort tot één van de mooiste van Duitsland met bijna 200 kraampjes en stalletjes. Vanaf eind november gaat de kerstmarkt van start. Het centrum van deze schitterende historische Hanzestad verandert dan in een grote zee met lichtjes, geuren en geluiden die aan kerst herinneren. De feestelijke decoratie rondom de kraampjes maakt de kerstmarkt erg sfeervol en brengt wat verlichting in de donkerste maand van het jaar. Er wordt wel gezegd dat de kerstmarkt in Bremen een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland betreft vanwege het schitterende historische stadscentrum! In Bremen wordt zoals op elke kerstmarkt kerstboomversieringen en kerstballen verkocht. U vindt het allemaal op de kerstmarkt.

Wilt u tocht liever naar een andere kerstmarkt ook dat is mogelijk bij Veenstra Reizen. Enkele kerstmarkten die u ook kunt bezoeken zijn: Oldenburg, Gouda bij kaarslicht, het Dickens festijn in Deventer, Munster, Oberhausen of Osnabrück. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u na afloop nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Boek uw kerstmarkt Bremen zelfstandig of voor een groep!

Een busreis naar kerstmarkt Bremen is de beste manier om in de kerststemming te komen! In de bus verzorgen we u met koffie, thee en gebak: een goed begin om in die kerstsfeer te komen. Bovendien is het zowel voor groepen als individuen mogelijk om een kerstmarkt Oldenburg te boeken. Wilt u een groepsreis boeken naar een van de vele markten die rond Kerstmis te bezoeken zijn? Dan kunt u ons ook bellen of e-mailen voor een persoonlijke offerte. Individuen kunnen de beschikbare kerstmarkt busreizen online boeken. Opstappen kan in verscheidene plaatsen in Noord-Nederland!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de kerstmarkt Bremen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden kerstmarkt Bremen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze kerstmarkten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze kerstmarkten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Bij het samenstellen van een dagtocht is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een busreis naar de kerstmarkt Bremen willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige busreis naar de kerstmarkt Bremen te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw busreis graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Bremen biedt zorgen voor een onvergetelijke dagtocht. 

Volledig verzorgde dagtocht kerstmarkt Bremen

Een volledige verzorgde dagtocht kerstmarkt Bremen betreft van vervoer tot en met een afscheidsdiner is bij onze dagtochten inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een busreis naar Bremen is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een dagtocht naar Bremen!

Het programma en de tijden van een dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen mag u uiteraard zelf samenstellen; onze adviseurs kunnen u hierbij helpen. U vertrekt om 08.00 uur vanaf uw opstapplaats met bestemming Bremen waar u het genoemde programma zult ondernemen. U reist per luxe touringcar met chauffeur naar Bremen. Omstreeks 19.30 uur bent u weer terug bij het vertrekadres en is uw dagtocht naar Bremen ten einde.

Vertrek: 08.00 uur
Thuiskomst: 19.30 uur

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een kerstmarkt Bremen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle kerstmarkt busreizen een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de kerstmarkt naar Bremen een succes wordt.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht naar de kerstmarkt Bremen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw kerstmarkt Bremen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Stadsplattegrond Bremen
Niet inbegrepen
  • Koffie/thee met lekkers onderweg (optioneel)

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef