Educatief kamp in buitenland laten organiseren

Schoolkamp Nederland

Een kamp in het buitenland is een avontuurlijke onderneming voor uw scholieren! Daarom is het belangrijk dat deze goed, veilig en vertrouwd georganiseerd wordt. Veenstra Reizen is met 90 jaar ervaring de reispartner bij uitstek als het aankomt op schoolreizen en schoolkampen in het buitenland.

Een kamp in buitenland is vaak gericht op de teambuilding en de samenwerking van een groep leerlingen. Veenstra Reizen verzorgt, naast het verblijf en de excursies, echter ook graag het busvervoer en de dagplanning voor u! Deze meerdaagse reis is geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

Geef uw persoonlijke wensen door via het formulier, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Avontuurlijk kamp in buitenland, zoals Duitsland en Frankrijk

Kampen in zijn er in vele soorten en maten. In Nederland is het mogelijk om deze te organiseren op plekken als Groningen, Utrecht, Limburg en Brabant. Maar het buitenland maakt deze ervaring toch net even wat meer avontuurlijk! Wij hebben verschillende bestemmingen in Duitsland, België en Frankrijk voor u beschikbaar.

Veenstra Reizen brengt u per touringcar naar de plaats van bestemming. Aldaar staat er een spannende dagbesteding op u te wachten, vol avonturen en leerzame activiteiten. Ook is er gedacht aan een aantal gelegenheden om te eten en te drinken. Als de dagplanning voltooid is, staat er een comfortabele overnachting op jullie te wachten. Het is namelijk wel fijn als je goed kan uitrusten na zo’n intensieve dag!

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, het contactformulier of ons e-mailadres. We nemen de mogelijkheden van uw schoolkamp graag met u door!

Schoolkamp Nederland

Unieke punten van ons schoolkamp:

  • Brede keuze uit locaties, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Wij organiseren schoolkampen voor grote en voor kleine groepen
  • Reserveer niet alleen het busvervoer, maar ook het verblijf en de excursies via ons
  • Heeft u meerdere schoolreizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Onze sterkste punten voor het onderwijs:

  • Persoonlijk contact met onze medewerkers, zowel voor als tijdens de schoolreis
  • U ontvangt de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen een scherpe prijs
  • Het schoolkamp wordt volledig naar uw persoonlijke wensen georganiseerd
  • Wij werken met vaste partners voor een optimale betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid en veiligheid van uw busreis

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje laten organiseren naar uw favoriete bestemming, waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef