Weekend MiniCruise Newcastle inclusief luxe cruiseferry en busvervoer

Met jouw MiniCruise Newcastle beleef je het allemaal: het grootste overdekte winkelcentrum van Groot-Brittannië (MetroCentre), tal van musea en een levendig, historisch centrum! Ga tijdens je stedentrip / minicruise Newcastle winkelen in Grey Street en neem plaats voor een lekker hapje en drankje in het trendy restaurant ‘Pleased to meet you’. Bewonder daarna eventueel het adembenemende uitzicht vanaf het kasteel Castle Keep. Ook een terrasje pakken aan de zonnige Quayside met overzicht over de rivier de Tyne hoort erbij tijdens jouw MiniCruise Newcastle.

MiniCruise Newcastle vanaf IJmuiden met een luxe ferry

Wat is er nu leuker dan jouw MiniCruise Newcastle te beginnen aan boord van een luxe cruiseferry? Stap aan boord van de ferry in IJmuiden en start de Newcastle minicruise, verzekerd van een ontspannen overtocht. Tijdens de mini-cruise heb je ’s avonds de keuze uit 3 toprestaurants voor een heerlijk diner. Daarna staan de verschillende bars garant voor een leuke avond. Dit georganiseerde weekend is zeer geschikt als groepsreis of luxe personeelsreis.

Na een relaxte nacht in jouw eigen hut kom je de volgende ochtend aan in de haven van Newcastle, waar jouw stedentrip verdergaat. Na het uitschepen wordt er een rondrit langs de bezienswaardigheden van de stad gemaakt. Hierna krijg je voldoende vrije tijd om deze geweldige stad te verkennen. Aan het einde van de middag zal de bus je weer terugbrengen naar de boot. Veel plezier tijdens jouw MiniCruise Newcastle met Veenstra Reizen!

– Terug naar alle groepsreizen

Inclusief

Deze reis is inclusief

– Vervoer per luxe touringcar tijdens de reis
– Heen– en terugreis per luxe cruiseferry
– Twee overnachtingen in een 2-persoons binnenhut
– Faciliteiten aan boord van de cruiseferry
– Korte rondrit door Newcastle

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden o.a.
– Verschillende soorten hutten
– Maaltijden

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen