Groepsreis met de bus naar München

Geniet mee van het grootste bierfeest ter wereld; het Oktoberfest! Het bierfeest wordt door vele mensen bezocht in traditionele klederdracht zoals de Lederhosen voor mannen en de Dirndl voor vrouwen. Traditiegetrouw wordt het bier geserveerd in literpullen. München heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, uitgaan en shoppen. Wat u absoluut niet mag missen tijdens uw groepsreis zijn de prachtige musea zoals de Alte en Neue Pinakothek en de Pinakothek der Moderne. Dit zijn drie verschillende musea, allemaal binnen vijf minuten loopafstand van elkaar. Ook de andere bezienswaardigheden van München liggen allemaal dicht bij elkaar. De stad kunt u dus uitstekend te voet verkennen. In het centrum rond de Marienplatz liggen de kathedraal en het oude stadhuis. Ook de vele biertuinen en leuke winkels vindt u hier in de buurt.

Programma van uw groepsreis

4-daagse groepsreis München

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar München. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
In de ochtend vertrekken we richting München, in de loop van de middag zullen we aankomen. U krijgt eerst de gelegenheid een diner te nuttigen en vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht.

Dag 2 Oktoberfest
U wordt rond lunchtijd naar het festivalterrein gebracht om getuige te zijn van van het grootste bierfestival ter wereld.

Dag 3 Oktoberfest
laat in de ochtend wordt u naar het centrum gebracht om de Parade door München met traditionele kostuums en schutterij te bewonderen. Aansluitend kunt u nog één keer genieten van het bierfestival.

Dg 4 terugreis
Na het ontbijt vertrekken we weer retour richting Nederland en we sluiten de groepsreis af met een gezellig afscheidsdiner.

– Terug naar alle groepsreizen

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Alte- en Neue Pinakothek
  • Pinakothek der moderne kunst
  • Bezoek Allianz Arena, thuishaven van de voetbalclub Bayern München
  • BMW museum
  • Bezoek het Neuschwanstein kasteel
  • Stadwandeling met gids
  • Kroegentocht met bierproeverij
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen