Groepsreis met de bus naar Londen

Londen, de spil en het hart van Groot-Brittannië. Een prachtige boeiende stad met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden. Je vindt er vele historische monumenten en bekende musea. Londen staat bekend als dé shophoofdstad van Europa met meer dan 30.000 winkels, waarvan er 3.000 in het centrum liggen. Niet te missen zijn Oxford Street, met zijn bekende warenhuizen, Bondstreet en Picadilly Circus. Of wat te denken van Sloane Street, Bayswatter en Notting Hill, toonaangevend op het gebied van mode, design en restaurants. Shop till you drop, het kan echt in Londen, maar deze fantastische stad biedt zoveel meer. Als u eenmaal in London bent dan moet u natuurlijk de kans grijpen om de bekendste bouwwerken van London te bekijken. The Houses of Parliament met de bekende klokkentoren, de Big Ben, het reuzenrad London Eye, de St. Paul’s Cathedral, de Tower Bridge en The Tower met de Engelse kroonjuwelen. Door langs de Theems te lopen ziet u ze allemaal tijdens deze prachtige groepsreis. Vergeet ook de wisseling van de wacht niet bij Buckingham Palace, iedere dag om 11.30 uur.

En dan het uitgaansleven… London heeft zoveel te bieden. Bezoek zeker een musical op West End, drink een pint in één van de 3.800 pubs die de stad telt. Of ga naar één van de 233 nachtclubs. In London komt u altijd tijd te kort.

Programma van uw groepsreis

4-daagse groepsreis Londen

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Londen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
In de ochtend vertrekken we richting Calais. Onderweg zullen we nog even stoppen voor koffie. Aan het begin van de middag reizen we met P&O Ferries naar Dover in Engeland. In de namiddag zullen we in de metropool Londen aankomen. Wanneer er nog tijd over is, kunt u alvast de eerste indrukken opdoen in deze fantastische stad.

Dag 2 Londen
Na het ontbijt stappen we in de touringcar en maken we uitgebreid kennis met al het moois dat deze wereldstad biedt. U ziet natuurlijk de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square. ‘s Middags kunt u op eigen gelegenheid gaan shoppen in het gezellige centrum van Londen of één van de talrijke musea bezoeken, zoals het beroemde wassenbeeldenmuseum ‘Madame Tussauds’. Ook ‘s avonds is er natuurlijk volop vertier, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan een musical of aan één van de vele gezellige pubs.

Dag 3 Londen
Deze morgen zetten we de verkenning van de stad voort en zien we o.a Petticoat Lane Market en de St. Paul’s Cathedral. In het centrum stapt u uit en u kunt de gehele middag en avond hier doorbrengen. Wat dacht u van een boottocht over de rivier Theems of breng een bezoek aan het levendige, overdekte Covent Garden, met gezellige winkeltjes, leuke pubs en fascinerende ‘straatkunstenaars’.

Dag 4 terugreis
Na drie enerverende dagen is het weer tijd om Londen te verlaten. Na het ontbijt rijden we nog even naar de stad om vervolgens richting Dover te gaan. In Dover ligt de boot van P&O Ferries klaar om ons naar Calais te varen. In Calais vervolgen we onze reis naar huis.

– Terug naar alle groepsreizen

Schoolreis Londen
Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:
• City cruise
• Afternoon Tea
• Bezoek aan een bierbrouwerij
• Op de fiets door Londen
• Westminster Abbey
• London Dungeon
• Tower Bridge
• British Museum
• Buckingham Palace, Staatsiekamers
• Pubtour
• Arsenal Stadion Tour
• Jack the Ripper Walk
• London Highlights  

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen