Groepsreis met de bus naar Europa-park

Maak een reis door het Europa-park. Europa-park is het grootste thematische attractiepark van Europa. Europa-park is desondanks nog relatief onbekend bij veel Nederlanders, en dat is jammer.
Daarom bieden wij u nu de kans om dit fantastische pretpark te bezoeken. U vindt in Europapark meer dan 100 attracties, verdeeld over 14 verschillende gebieden. Een groot aantal van de gebieden hangen samen met de landen in Europa en dat is dan ook de reden waarom het park “Europa-park” is genoemd.

Europa-park ligt in het plaatsje Rust wat gelegen is aan de grens Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Lijkt het u leuk een ritje in Europa’s grootste en hoogste stalen achtbaan te maken? Of wilt u liever gezellig met een gondel varen waar u zich in Venetië waant? In het park is voor ieder wat wils van jong tot oud beleeft iedereen onbeperkt plezier!

Programma van uw groepsreis

3-daagse groepsreis Europa-park

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Europa-park. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis
‘s Ochtends rijden we via uw opstapplaats en het Ruhrgebied naar ons hotel in het Zwarte woud. Onderweg krijgt u bij de stops de gelegenheid om iets te eten.

Dag 2 Europa-park
Na het ontbijt brengen we u naar het Europa-park. De hele dag kunt u volop genieten van de vele attracties zoals de Blue Fire, de watercoaster Poseidon en de unieke Euromir. Het zijn allemaal toppers. Kortom voor ieder wat wils. Moe maar voldaan zult u aan het einde van de dag aankomen bij de bus. Wanneer iedereen weer is ingestapt vertrekken we weer richting Nederland.

Dag 3 terugreis
Vroeg in de ochtend rond een uur of 2 zullen de eerste mensen weer afgezet worden bij hun opstapplaats. Onderweg krijgt u tijdens de stops voldoende tijd om iets te eten.

– Terug naar alle groepsreizen

In-/Exclusief

Inclusief:

  • 1 dag entree Europa-park
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Hotelovernachting
Hotel

Algemeen:
Het hotel is in de buurt van het pretpark Europa-park.

Kamer faciliteiten:

  • Douche
  • Toilet
  • Föhn
  • Balkon
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen