Groepsreis met de bus naar Brussel

Brussel is een wereldstad met een intieme dorpse sfeer, deze proeft u op de befaamde Grote Markt met haar prachtige gildehuizen en gezellige terrassen. Vervolgens kiest u de weg al slenterend door de Beenhouwersstraat, met zijn restaurantjes, over de Zavel, met talloze antiekwinkeltjes en over het volkse Vossenplein. De hoofdstad van België mag dan minder tot de verbeelding spreken dan bijvoorbeeld Parijs of Londen, toch heeft Brussel veel te bieden als bestemming voor uw studentenreis of groepsreis. Winkels, musea, prachtige gebouwen, lommerrijke parken, u vindt het allemaal in Brussel. Maar natuurlijk heeft Brussel ook een overvloed in bars en restaurants, u komt er dus niks te kort.

Programma van uw groepsreis

3-daagse groepsreis Brussel

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Brussel. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 heenreis – Brussel
In de ochtend vertrekken we richting Oosterhout waar een kleine koffiestop gehouden wordt. Vroeg in de middag arriveren we in Brussel. Na een korte verkenning van het bruisende centrum nodigen wij u uit voor een uitgebreide stadsrondrit onder begeleiding van een gids. ‘s Avonds heeft u volop gelegenheid om het centrum te verkennen.

Dag 2 Leuven – Brussel
De ochtend is gereserveerd voor een juweel van een kleinood, de pittorekse universiteitsstad Leuven, vlakbij Brussel met een wereldberoemd stadhuis en verstilde begijnhoven. In de middag is er de gelegenheid om in Brussel bijvoorbeeld één van de musea te bezoeken, zoals het automuseum. Of wilt  liever door de oude volkswijk Marollen slenteren of toch liever winkelen? Kortom keus genoeg om de middag naar eigen inzicht door te brengen.

Dag 3 Antwerpen – terugreis
Vandaag verlaten wij het prachtige Brussel en gaan we naar andere op en top Vlaamse stad, Antwerpen. De vogeltjesmarkt, het ‘Steen’, een kasteel dat als zeevaartmuseum wordt gebruikt, de diamantslijperijen, de havens… Het zijn slechts enkele rijkdommen die van Antwerpen een zeer aantrekkelijke stad maken. In de loop van de middag vertrekken we uit Antwerpen om de terugreis naar Nederland in te zetten. Onderweg houden we een stop zodat  nog even iets kun eten en vervolgens rijden we naar uw opstapplaats.

– Terug naar alle groepsreizen

Excursiemogelijkheden

Excursiemogelijkheden:

  • Boottocht op zeekanaal Brussel
  • Autoworld
  • Ontdek Brussel per fiets
  • Het Belgisch Stripcentrum
  • Actieve wandeling
  • Atomium
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen