Groepsreizen Nederland met luxe bus

Schoolreisje Limburg met Veenstra Reizen

U zoekt leuke groepsreizen in Nederland met voordelig, veilig en vooral gezellig busvervoer? Kijk dan snel tussen de Europa groepsreizen van Veenstra Reizen en reis met de bus naar bestemmingen als Limburg, Zeeland en Friesland. Met de groepsreizen binnen Nederland kunt u letterlijk alle kanten op, van een zomerse bestemming op de Waddeneilanden tot een dagtocht naar Amsterdam.

Ook voor busreizen op maat bent u bij Veenstra aan het goede adres, want we informeren u graag over het aanbod. Zowel kleine als grote groepen boeken voordelig een groepsreis in Nederland!

Groepsreizen in Nederland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Nederland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Rotterdam, Amsterdam & Maastricht) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om uw groepsreizen in Nederland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis in Nederland!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen in Nederland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen in Nederland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen in Nederland:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen in Nederland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis in Nederland bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen in Nederland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen in Nederland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis in Nederland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Nederland

4-daagse groepsreis Nederland (Maastricht)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Nederland (Maastricht). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Maastricht
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Aan het begin van de middag zullen we bij het hotel aankomen.

Dag 2 en 3 Vrije besteding groepsreis in Nederland (Maastricht)
We kunnen tijdens de groepsreis Maastricht diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een rondleiding bij Maastricht Aachen Airport, te grotbiken of een rondvaart over de Maas.

Dag 4 Terugreis Maastricht
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze mooie stad en komt er een eind aan uw groepsreis in Nederland (Maastricht).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen in Nederland een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen in Nederland een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen in Nederland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis in Nederland. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreis Nederland met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef