Groepsreizen Duitsland met luxe bus voordelig boeken

Groepsreizen Duitsland met Veenstra Reizen

Op zoek naar bus groepsreis naar Duitsland voor jong en oud? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres, want u vindt hier Duitsland groepsreizen inclusief busvervoer naar de leukste bestemmingen. Bezoek bijvoorbeeld Dresden, Hamburg, Berlijn of München en boek de mooiste excursies er voordelig bij!

Groepsreizen naar Duitsland boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Duitsland heeft vele populaire bestemmingen (zoals Keulen, Bremen & Hannover) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Duitsland naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Duitsland!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar Duitsland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar Duitsland volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar Duitsland:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar Duitsland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar Duitsland bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar Duitsland per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar Duitsland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar Duitsland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Duitsland (Berlijn)

4-daagse groepsreis Duitsland (Berlijn)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis naar Duitsland (Berlijn). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
We vertrekken in de ochtend naar Berlijn. Laat in de middag zullen we bij ons hotel arriveren. De rest van de avond heeft u tijdens de groepsreis Duitsland (Berlijn) ter vrije besteding.

Dag 2 Rondrit Berlijn
Na het ontbijt maken we een zeer uitgebreide rondrit door zowel het voormalige ‘Oost-Berlijn’ als door ‘West-Berlijn’. Onze deskundige gids zal u niet alleen vele bezienswaardigheden laten zien maar ook interessante wetenswaardigheden hierover vertellen. Zeer de moeite waard zijn natuurlijk de Gedächtniskirche, de Brandenburger Tor, het Rijksdaggebouw en Checkpoint Charlie. ’s Middags bent u in de gelegenheid om zelf in deze stad rond te kijken. U kunt bijvoorbeeld gaan winkelen op de beroemde Kurfürstendamm, de mooie boulevard met vele winkels, cafés en terrasjes. De avond heeft u ter vrije besteding.

Dag 3 Potsdam
Op deze dag tijdens de groepsreis Duitsland (Berlijn) gaat u naar Potsdam, u gaat onder leiding van een gids naar deze plaats in Berlijn. U gaat dan o.a. naar Slot Cecilienhof, bekend van de conferentie in 1945 en naar Park Sanssouci, een groot complex van schitterende gerestaureerde paleizen en plantsoenen.

Dag 4 Terugreis
Vandaag moeten we Berlijn helaas weer verlaten. Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis en komt er een einde aan uw groepsreis Duitsland (Berlijn).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar Duitsland een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar Duitsland een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar Duitsland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar Duitsland. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Duitsland
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef