Groepsreizen naar Denemarken boekt u bij Veenstra Reizen!

Groepsreizen Denemarken met Veenstra Reizen

Boek uw bus groepsreis naar Denemarken voordelig en snel bij Veenstra Reizen. U kiest uit een breed aanbod Denemarken groepsreizen met bestemmingen als Kopenhagen. Omdat u met een luxe bus reist kunt u vrij rondreizen in het land van bestemming, bijvoorbeeld naar de mooiste bezienswaardigheden en de leukste excursies. Vrijwel alle delen van Denemarken zijn te bezoeken tijdens de busreis. Het is namelijk mogelijk om een groepsreis op maat aan te vragen!.

Groepsreizen naar Denemarken boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Denemarken heeft vele populaire bestemmingen (zoals Kopenhagen) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Denemarken naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Denemarken!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreizen naar Denemarken
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen naar Denemarken volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen naar Denemarken:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen naar Denemarken heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de gehele groepsreis naar Denemarken bij ons
  • Heeft u meerdere groepsreizen naar Denemarken per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting
Veilig en voordelige groepsreizen naar Denemarken inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een bus huren doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u een groepsreis boekt. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis naar Denemarken regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Specialist in groepsreizen en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde groepsreizen en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde busreizen en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Programma van uw groepsreis in Denemarken (Kopenhagen)

4-daagse groepsreis Denemarken (Kopenhagen)

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis naar Denemarken (Kopenhagen). Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Via de overtocht Puttgarden – Rodby bereiken we Lolland en vervolgens Sjaelland, het Deense eiland waarop Kopenhagen zich bevindt. Laat in de middag komen we aan bij ons hotel.

Dag 2 Kopenhagen
Na het ontbijt maken we een uitgebreide stadsrondrit o.l.v. een gids, hierbij zien we onder meer het Charlottenburg, paleis Amaliënborg, en natuurlijk Den Lille Havfrue, het beroemde zeemeerminnetje. ’s Middags kunt u de stad op eigen gelegenheid verder verkennen. Kopenhagen is bij uitstek een stad om gezellig te winkelen en hier vindt u de langste autovrije winkelstraat ter wereld, de Stroget. Vanavond een excursie naar het prachtig verlichte park Tivoli. De vele kermisattracties, theaters, talrijke restaurants en bars vormen een gezellig uitgaansgebied voor jong en oud.

Dag 3 Kopenhagen – Roskilde
’s Ochtends rijden we eerst naar het centrum waar u één van de vele musea kunt bezoeken of een rondvaart kunt maken langs o.a. de Nyhavn, de Amalie Garden en het Christiansborg paleis. In de middag rijden we naar Roskilde gelegen op een helling aan het Roskildefjord. Het indrukwekkende interieur van de Domkirche met maar liefst 38 koningsgraven, maar vooral het Vikingschepenmuseum zijn een bezoek meer dan waard. Aan het einde van de middag komen we terug in Kopenhagen.

Dag 4 Terugreis
Na het ontbijt beginnen we direct aan onze terugreis en komt er einde aan uw groepsreis Denemarken (Kopenhagen).

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle groepsreizen naar Denemarken een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de groepsreizen naar Denemarken een succes worden. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor de groepsreizen naar Denemarken om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor een groepsreis naar Denemarken. Neem contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Groepsreizen Denemarken
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef