Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreizen naar Denemarken boekt u bij Veenstra Reizen!

Groepsreizen Denemarken met Veenstra Reizen

Boek uw bus groepsreizen naar Denemarken voordelig en snel bij Veenstra Reizen. U kiest uit een breed aanbod Denemarken groepsreizen met bestemmingen als Kopenhagen. Omdat u met een luxe bus reist kunt u vrij rondreizen in het land van bestemming, bijvoorbeeld naar de mooiste bezienswaardigheden en de leukste excursies. Vrijwel alle delen van Denemarken zijn te bezoeken tijdens de busreis. Het is namelijk mogelijk om een groepsreis op maat aan te vragen!.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u groepsreizen naar Denemarken regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Een groepsreis naar Denemarken boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Denemarken heeft vele populaire bestemmingen (zoals Kopenhagen) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om groepsreizen naar Denemarken naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Denemarken!

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Denemarken
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsreizen Denemarken volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onze groepsreizen Denemarken heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

Graag organiseren wij samen met u groepsreizen naar Denemarken die volledig op maat zijn gemaakt, naar de stad en omgeving die u in gedachten heeft. Iedere werkdag kunt u persoonlijk contact met ons opnemen via info@veenstrareizen.nl of het servicenummer 0511-541809 voor een passend advies of een offerte.

Groepsreizen Denemarken
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef