Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Groepsreis Ierland

ierland busreis excursiereis groepen ierland ierland groepsreis

Een groepsreis naar Ierland is een reis naar een mysterieus land waar de mensen leven met de vele mythes en legenden die al eeuwenlang verteld worden. De Ieren maken zich neit druk, want morgen is er immers weer een dag. Deze mentaliteit neemt u vanzelf over in dit land met z’n ongerepte natuurschoon, het groene landschap met de vele schapen, ruige bergen, steile kliffen, zalmrijke rivieren en lieflijke dorpjes waarmee u tijdens deze groepsreis naar Ierland uitgebreid kennis maakt. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Ierland aanvragen!

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Ierland

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Ierland te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Ierland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Ierland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Ierland is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Ierland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Ierland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Ierland

7-daagse groepsreis Ierland

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis naar Ierland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis ferry naar Hull
Nadat we vertrokken zijn bij uw opstapplaats rijden we naar Rotterdam/Zeebrugge waar we inschepen bij P&O Ferries voor de overtocht naar Hull. U overnacht in een 2-persoonsbinnenhut. Na inscheping kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet.

Dag 2 Hull – Holyhead – Dublin
’s Ochtends kunt u nog genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Na ontscheping rijden we via een mooie route van Hull naar Holyhead waar we met de ferry de overtocht naar Ierland maken. We overnachtingen in de omgeving van Dublin.

Dag 3 Clonmnacnoise – Cliffs of Moher
Na een vroeg ontbijt rijden we naar Clonmacnoise, waar we de kloosterruïnes bezichtigen. In de eerste helft van de zestiende eeuw was Clonmacnoise één van de belangrijkste kloosters in Europa, totdat de protestantse, Engelse koning Hendrik III het katholieke geloof verbood. Op zijn bevel werden tientallen kloosters verwoest. Nadat we Clonmacnoise hebben bezocht rijden we verder naar de Cliffs of Moher, zeven rotsen met een hoogte van 200 meter die in een zigzaglijn uit de zee oprijzen. Geniet van de adembenemende vergezichten over de Atlantische oceaan. Aan het einde van de middag komen we aan in de omgeving van Kerry voor diner en overnachting.

Dag 4 Ring of Kerry
Vandaag maken we een indrukwekkende excursie langs de Ring of Kerry, één van de mooiste panoramische routes in Europa. Deze bekende route volgt de kustlijn van het schiereiland Iveragh. Gedurende de rit komt u door vele traditionele dorpjes met veelkleurige huizen en zult u genieten van het unieke landschap en adembenemende vergezichten. in Lady’s View heeft u een fantastisch uitzicht over de Lakes of Killarney. In de namiddag bestaat er de mogelijkheid om een tocht door Killarney National Park te maken of Muckross House te bezichtigen.

Dag 5 Rock of Cashel – Dublin
In de ochtend verlaten we de omgeving van Kerry en rijden we richting Dublin, maar voordat we hier aankomen, brengen we eerst nog een bezoek aan de beroemde Rock of Cashel, een 60 meter hoge kalksteenhoudende rots Cashel, zetel van de koningen van Munster van de 4e eeuw totdat de rots in de 12e eeuw aan de kerk werd geschonken. In de middag maken we o.l.v. een gids een stadstour door de Ierse Metropool. Bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn te bezoeken zijn o.a. St. Patrick’s Cathedral, Trinity College met daarin het beroemde book of Kells en Dublin Castle.

Dag 6 Dublin – Holyhead – Hull
Na het ontbijt verlaten we Ierland. We nemen het veer richting Holyhead, waar we onze weg vervolgen naar Hull. In het begin van de avond gaan we aan bood voor de overtocht naar Rotterdam/Zeebrugge. Op het schip is voldoende vertier om de rest van de avond door te komen.

Dag 7 Rotterdam/Zeebrugge – terugreis
’s Ochtends vroeg varen we de haven van Rotterdam/Zeebrugge binnen. Na uw ontbijt op het schip gaan we ontschepen en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.  

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Ierland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Bezichtiging kloosterruïnes
 • Bezoek aan Cliffs of Moher
 • Tocht door Killarney National Park
 • Bezichtiging Muckross House
 • Bezoek aan Rock of Cashel

U verblijft in een middenklasse hotel, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef