Groepsreis Dresden, Duitsland

Groepsreis Dresden Dresden groepsreis Groepsreis Dresden met Veenstra Reizen

“Florence aan de Elbe” deze naam dankt de stad aan de gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. De bombardementen in de tweede wereldoorlog, maar ook de overstromingen van 2002 hebben de stad getekend. Toch is de 800-jarige stad een bezoek meer dan waard. Natuur en cultuur zijn namelijk volop aanwezig en het centrum van de stad doet zijn bijnaam ‘Florence aan de Elbe’ zonder meer eer aan. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Dresden aanvragen!

De stad is rijk aan prachtige historische gebouwen en voor cultuurliefhebbers zijn er tal van musea, zoals het stadsmuseum Dresden. Winkelen doet u in de Altstadt waar de Prager Strasse, de Altmarkt en de Wilsdruffer de belangrijkste winkelstraten zijn. Ook in de Neustadt is het goed winkelen, gedurende de groepsreis vindt u hier leuke winkels met onder andere kleding en kunst. Uitgaan is een belevenis in Dresden. De discotheken en theaters zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er is bepaald geen gebrek aan cafés en restaurants. Vooral in de Altstadt en Neustadt kunt u leuke kroegentochten houden en uiteindelijk belanden in een trendy club. In de zomermaanden staat de stad bol van de culturele activiteiten met tal van festivals en gezellige straatfeesten. Wilt u tijdens deze groepsreis de drukte van de stad even ontvluchten, ga dan bergbeklimmen of wandelen in het natuurgebied Sächsiche Schweiz. In Dresden bepaalt u zelf of u zich actief, cultureel of culinair laat verwennen. Kortom, alle ingrediënten voor de perfecte groepsreis zijn aanwezig.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Dresden

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Dresden te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Dresden
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Dresden volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Dresden is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Dresden inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Dresden regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Bij het plannen van een meerdaagse groepsreis zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Hier zijn enkele belangrijke aspecten:

 1. Begeleiding: Zorg voor voldoende begeleiding tijdens de reis. Er moeten voldoende aanspreekpunten zijn tijdens de reis voor eventuele noodsituaties of problemen aan te pakken. Maak duidelijke afspraken over de verantwoordelijkheden en zorg ervoor dat ze goed voorbereid zijn op de reis.
 2. Teambuilding: Een meerdaagse groepsreis kan een geweldige gelegenheid zijn om aan teambuilding te doen. Overweeg activiteiten en bezoeken die de teambuilding bevorderen.
 3. Planning en logistiek: Een goede planning is essentieel om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Denk aan zaken zoals transport, accommodatie, maaltijden, timing van activiteiten en vrije tijd. Zorg ervoor dat alle details van tevoren worden geregeld en communiceer duidelijk met medereizigers over het reisschema.
 4. Budget: Bepaal een realistisch budget voor de reis en zorg ervoor dat alle kosten worden gedekt, inclusief accommodatie, maaltijden, transport, entreegelden en eventuele extra activiteiten. Communiceer de reissom naar de medereizigers en zorg ervoor dat zij op de hoogte zijn van de kosten en betalingsvoorwaarden.
 5. Communicatie: Zorg ervoor dat er een duidelijke communicatie is met de medereizigers over de reis. Informeer hen over het reisplan, activiteiten, veiligheidsmaatregelen en eventuele bijzonderheden.
 6. Verzekering: Het is belangrijk om elke medereiziger te informeren of degene voldoende verzekerd is voor de reis. De verzekering biedt dekking voor medische kosten, annuleringen, verlies van bagage en andere mogelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Door deze aspecten in overweging te nemen, kunt u een succesvolle en meerdaagse groepsreis plannen voor de medereizigers. Bij het samenstellen van een groepsreis naar Dresden is het belangrijk om te weten in welke periode u wilt reizen, hoeveel dagen de groepsreis duurt, het programma, de accommodatie en hoeveel deelnemers ermee gaan. Voor een groepsreis naar Dresden willen onze specialisten graag met u meedenken om een geweldige groepsreis naar Dresden te kunnen samenstellen. Wij sturen voor uw groepsreis naar Dresden graag geheel vrijblijvend een voorstel op maat. De vele mogelijkheden die Dresden biedt zorgen voor een onvergetelijke groepsreis. 

Volledig verzorgde groepsreis Dresden

Een volledige verzorgde groepsreis Dresden betreft van vervoer tot en met verblijf inclusief excursieprogramma is bij onze groepsreizen inbegrepen. Wellicht wilt u alleen bepaalde onderdelen bij ons boeken, zoals alleen de busreis of een busreis inclusief accommodatie. Ook dan kunt u bij ons terecht. Een groepsreis naar Dresden is zowel geschikt voor kleine of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe mooier de uitdaging. Benieuwd naar een voorstel? Onze medewerkers helpen u graag met een groepsreis naar Dresden!

Programma van uw groepsreis Dresden

5-daagse groepsreis Dresden

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis Dresden. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Nadat we u op hebben gehaald bij uw opstapplaats rijden we naar de prachtige stad Dresden. Aan het einde van de middag zullen we aankomen in ons hotel in Dresden.

Dag 2 Dresden
’s Ochtends maken we o.l.v. een gids kennis met de stad. Samen met de gids bezoeken we het historische centrum van Dresden, gelegen aan de linkeroever van de Elbe. Hier vindt u o.a. de gerenoveerde beroemde Frauenkirche, die symbool staat voor de heropbouw van de stad, De Zwinger, het mooiste barokke gebouw van Dresden, de Kreuzkirche en de Semperopera. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verder verkennen.

Dag 3 MeiBen
Na het ontbijt rijden we via een mooie route, deels over de ‘Sächsische WeinstraBe’, naar de porseleinstad MeiBen. De stad is over de gehele wereld bekend als de porseleinstad. We bezoeken hier de werkplaats en het museum van de ‘Staatliche Porzellan Manufaktur’. Aansluitend is er nog enige tij om het schilderachtige, aan de Elbe gelegen, stadje zelf te bezichtigen voordat we in de loop van de middag weer naar Dresden zullen terugkeren.

Dag 4 Nationaal park Sächsische Schweiz
Na het ontbijt rijden we via het stadje Prna naar het Nationaal park Sächsische Schweiz, gelegen op de grens met Tsjechië. Dit bizarre rotslandschap met diep uitgesleten dalen, imposante tafelbergen en ravijnen is uniek in Midden-Europa. We maken een mooie bustocht door dit gebied. Op de terugreis richting Dresden doen we Köningstein aan, waar de imposante ‘Festung Köningstein’ hoog boven het stadje uittorent.

Dag 5 Terugreis
Na het ontbijt is het alweer tijd om de stad Dresden te verlaten. Voordat we terug zijn bij uw opstapplaats, sluiten we de groepsreis Dresden af met een heerlijk afscheidsdiner.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Dresden om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 • Transportmuseum
 • Boottocht over de Elbe
 • Militair historisch museum
 • Frauenkirche
 • Stadswandeling met gids
 • Actieve wandeling
 • Fietstocht met gids
 • Bezoek wijnboer, inclusief rondleiding en proeverij

U verblijft in een middenklasse hotel in Dresden, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef