Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Groepsreis Disneyland, Frankrijk

disneyland parijs groepsreis disneyland parijs disneyland parijs groep

Kom en ontdek de magie van Disney in Disneyland, uw dromen worden werkelijkheid tijdens uw groepsreis Disneyland! In de attractieparken, hotels, het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. Disneyland is een attractiepark- en recreatiecomplex in Marne-la-Vallée, een stad in de buitenwijken van Parijs, Frankrijk. Beleef de magie van dichtbij tijdens de groepsreis Disneyland en bezoek één van de fantasievolle parken. Als u Main Street, USA in het Disneyland Park binnenwandelt, begint u te dromen!  Hier vindt u vijf themalanden vol klassieke Disney verhalen. Disneyland is een complex van 19 km² en omvat themaparken, hotels, uitgaans- en winkelgelegenheden, een golfterrein, een RER- en TGV-station en meer. Het resort heeft zeven Disney hotels, maar ook bestaat de mogelijkheid om buiten Disney (goedkoper) een hotel te boeken. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Disneyland aanvragen!

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsreizen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Onze groepsreizen zijn inclusief verschillende avondprogramma’s

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Disneyland

3-daagse groepsreis Disneyland

Hieronder vindt u een voorbeeld programma van een meerdaagse groepsreis Disneyland. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Heenreis
Via Breda, Kortrijk en Lille rijden we naar Parijs voor uw groepsreis Disneyland! Eerst krijgt u de gelegenheid om het diner te gebruiken en vervolgens maken we een stadsrondrit zodat u een goede indruk krijgt van deze bruisende wereldstad. Vervolgens rijden we naar ons hotel voor de overnachting tijdens uw groepsreis Disneyland.

Dag 2 Disneyland 
Meteen na het ontbijt brengen we u naar Disneyland. De hele dag kunt u volop genieten van de vele attracties in dit fantastische park. U zult van de ene verbazing in de andere vallen. Uw toegangsticket geeft u op beide dagen totale bewegingsvrijheid tussen beide Disney parken, namelijk het Disneyland park en de Walt Disney Studios. U zult beslist tijd te kort komen, maar gelukkig heeft u morgen weer de tijd om alles te beleven.

Dag 3 Disneyland – terugreis
Nadat u het ontbijt wordt u wederom naar Disneyland gebracht. In de namiddag is het echter tijd om het park te verlaten en rijden we terug richting Nederland.

Foto album

Extra informatie

Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is een historisch monument dat staat op een van de drukste pleinen in Parijs, de Place Charles de Gaulle. De Arc de Triomphe, oftewel triomfboog, werd gebouwd in opdracht van Napoleon en is nu een monument ter nagedachtenis aan de Eerste Wereldoorlog. Het duurde 30 jaar om de boog te bouwen, maar het resultaat mag er zijn. In Las Vegas staat een kleine versie van de Arc de Triomphe, maar die kan zeker niet op tegen het echte legendarische monument in Parijs! Klim naar de 50 meter hoge top en u heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Entree gratis 

Cimetière du Père-Lachaise

Cimetière du Père Lachaise is de grootste begraafplaats van Parijs. Een begraafplaats lijkt misschien niet heel leuk om te bezoeken, maar de Cimetière du Père Lachaise is zeker een bezoek waard. Er zijn veel beroemdheden begraven, zoals Frédéric Chopin, Jim Morrison en Karel Appel. Daarnaast is de begraafplaats een goed onderhouden park en zijn er veel indrukwekkende grafmonumenten te bezichtigen. Vanwege de grootte van het park is een rondleiding erg handig en op deze manier ziet u de mooiste plekken van de begraafplaats.

Entree gratis

Eiffeltoren

De Eiffeltoren is zonder twijfel het meest bekende en meest iconische bouwwerk van Parijs. Met meer dan zes miljoen bezoekers per jaar is het daarnaast ook het meest bezochte monument van Parijs. De Fransen waren eigenlijk helemaal niet blij met de bouw van de Eiffeltoren. Ze vonden het een lelijk en nutteloos bouwwerk. Maar hij is er toch gekomen, en uitgegroeid tot de must-visit van Parijs. Beklim de toren en geniet van het uitzicht op 300 meter hoogte! (En vergeet zeker niet om een mini-Eiffeltorentje mee te nemen als souvenir.)

v.a. €5,10 (prijs per persoon)

Musée d’Orsay

Het Musée d’Orsay is een kunstmuseum in een oud stationsgebouw. Er is veel impressionistische kunst te bewonderen van beroemde kunstenaars, zoals Monet en Van Gogh. Het museum is een bijzondere plek voor kunstliefhebbers, maar ook voor bezoekers die minder met kunst hebben is het een populaire attractie. Het prachtige gebouw en de locatie naast de rivier de Seine maken het museum aantrekkelijk voor iedereen! Het museum biedt interessante exposities en de mogelijkheid voor een rondleiding, waarbij u veel leert over de kunst en het museum zelf.

Entree gratis

Musée du Louvre

Het Louvre was vroeger een paleis, wat nog heel goed te zien is als u dit museum bezoekt. Het is ook het grootste museum ter wereld, met een enorm aantal kunstwerken. Er is Egyptische kunst, schilderkunst en beeldhouwkunst te bewonderen. In totaal zijn er 30.000 werken tentoongesteld. En met een oppervlakte van meer dan 160.000 m2 ben je wel even bezig om deze allemaal te bekijken! Ga zeker niet weg zonder de Mona Lisa gezien te hebben, het bekendste schilderij dat het Louvre bezit. Het museum vinden is niet moeilijk dankzij de grootte van het gebouw en de glazen piramide die voor het paleis is gebouwd. Deze piramide is gemaakt van glas en dient als hoofdingang van het museum.

Entree gratis

Ontdek de Catacomben van Parijs

De Catacomben van Parijs bestaan uit ondergrondse tunnels van gezamenlijk meer dan 290 km lang. De Catacomben, oorspronkelijk kalksteengroeven, bergen nu beenderen die afkomstig zijn van begraafplaatsen in Parijs die geruimd moesten worden. In de Tweede Wereldoorlog is een deel van het gangenstelsel gebruikt door het verzet en de gangen hebben ook hun dienst bewezen als vlucht- en schuilplek. De Catacomben van Parijs worden gezien als de meest aparte en wonderlijke begraafplaats ter wereld. Daal 25 meter af in het ‘Rijk van de Dood’ en beleef een spannende ontdekkingstocht!

Entree gratis

Disneyland Resort Paris

Mickey Mouse, Aladdin, Darth Vader, Donald Duck, Peter Pan… De lijst van Disneyfiguren die je kan ontmoeten in Disneyland Paris houdt niet op. Deze figuren tegenkomen is natuurlijk heel leuk, maar alle attracties die Disneyland Paris rijk is, zijn nog veel leuker. ‘It’s a small world’, ‘Big Thunder Mountain’ en de ‘Tower of Terror’ zijn hier een paar voorbeelden van. De “Rock ’n Roller Coaster” is zeer geschikt voor de echte achtbaanfanaten, deze baan brengt u in 3 seconden naar 96 km/h. Maar Disneyland Paris is meer dan alleen attracties. U kunt er ook verblijven, lekker eten en winkelen. Voor ieder wat wils dus!

v.a. €45,00 (prijs per persoon)

Parc Astérix

Parc Astérix is net als Disneyland Paris een groot attractiepark, maar dan gebaseerd op de verhalen van stripfiguren Astérix en Obelix. Er zijn 40 attracties, voor jong en oud. Het park biedt een enerverende dag uit door de verscheidenheid aan attracties, van wildwaterbanen tot een reisje naar het oude Griekenland. Maar Parc Astérix biedt meer dan alleen attracties, er zijn ook veel voorstellingen te bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn een dolfijnenshow en een theatervoorstelling met magie en illusies. Ook kunt u in Parc Astérix op de foto met de Galliërs zelf, verblijven in een hotel op het park en eten in een van de restaurants. Ontdek het zelf en ontmoet de beroemde stripfiguren in Parc Astérix!

v.a. €35,00 (prijs per persoon)

Stadstour Parijs

Wilt u alles uit je bezoek aan Parijs halen? Doe dan een stadstour. Met zo’n tour komt u op de meest beroemde plekken, maar ziet u ook dingen die u anders waarschijnlijk gemist zou hebben. De gids (soms een inwoner van Parijs zelf) kan allerlei interessante weetjes en feiten vertellen en biedt een ander perspectief op de stad. Ook biedt een tour vaak de mogelijkheid om rijen over te slaan en dus meer tijd door te brengen in de attracties en Parijs zelf. Een stadstour kan door middel van een sightseeing-bus, een fiets of lopend. Kies uw favoriet en beleef Parijs op zijn best!

v.a. €14,00 (prijs per persoon)

Achter de schermen bij Roland Garros

Treed in de voetsporen van Rafaël Nadal als u met een gids de tennisvelden bekijkt in het Roland Garros stadion. De tour leert u van alles over de beroemde Grand Slam toernooien en brengt u op plekken waar je anders nooit zou komen, zoals de kleedkamers en het perscentrum. Bij het Roland Garros hoort ook een museum wat zeker de moeite waard is om te bezoeken. De geschiedenis van het tennis wordt hier uitgebreid uitgelegd. Een tour achter de schermen bij Roland Garros gecombineerd met een bezoek aan het museum: match point!

v.a. €10,00 (prijs per persoon)

Saint Germain des Prés

Saint Germain des Prés is een chique woonwijk, ontstaan rond de abdij Saint-Germain-des-Prés, waar de buurt ook zijn naam aan dankt. Na de Tweede Wereldoorlog vonden er veel culturele evenementen plaats en trok de buurt filosofen en artiesten aan. Nu vindt u er winkels van onder andere Giorgio Armani en Louis Vuitton. Saint Germain des Prés is niet alleen bekend om zijn winkels en chique reputatie, ook op culinair gebied heeft de buurt een goede naam. Het oudste café van Parijs bevindt zich hier, Café Le Procope. Leuk om te weten: Napoleon was een stamgast van dat café! Andere beroemde cafés zijn Les Deux Magots en Café de Flore. Naast de cafés is Saint Germain des Prés ook bekend vanwege de (oude) boekwinkels die zich hier bevinden.

Gratis te bezoeken

Team Game

Parijs biedt meer dan kunst, cultuur en attractieparken. Een leuke afwisseling bieden de Escape Rooms die Parijs rijk is, een echt groepsuitje. Met logica, samenwerking en observatie moet u als groep een kamer zien te ontsnappen binnen 60 minuten. De Escape Rooms hebben verschillende thema’s, zoals ‘Catacomben’, ‘Metro’ en ‘Gekidnapt’. En om eruit te komen is één ding essentieel: samenwerking. Dus maak een team, kies uw Escape Room en wees voorbereid op een grote dosis stress!

v.a. €16,00 (prijs per persoon)

 • Disneyland Hotel (4 sterren)
 • Hotel New York (4 sterren)
 • Newport Bay Club (3 sterren)
 • Seqioia Logde (3 sterren)
 • Hotel Cheyenne (2 sterren)
 • Hotel Santa Fé (2 sterren)
 • Davy Crockett Ranch (2 sterren)

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef