Groepsreis Bohemen, Tsjechië

Bohemen Tsjechië groepsreis Groepsreis Bohemen 2 Busreis Bohemen

Het Boheems Paradijs is een prachtig natuurgebied met grillige rotsformaties, hoge bergen en bijzonder rotsensteden. Het gebied strekt zich uit vanaf de rand van het Reuzengebergte tot aan de streek van Centraal-Bohemen en stond tot ver in de 19e eeuw bekend als Terra Felix: het gelukkige land. We stellen graag een unieke groepsreis voor u samen, u kunt vrijblijvend een offerte groepsreis Bohemen aanvragen!

Het Boheems Paradijs is de ultieme uitvalsbasis voor een actieve groepsreis. Bergbeklimmen, kletteren, abseilen, hiking en mountainbiken, het kan allemaal in een werkelijk adembenemende omgeving. Het is een gebied vol grote kastelen en een schitterende natuur. Met grillige rotsformaties, rotstorens en tal van wandel- en klimroutes. De rotssteden zijn een bijzondere bezienswaardigheid. De diepe, smalle gangen en holtes zijn mysterieus en een echte beleving. Ook bijzonder zijn de Prachovske rotsen. Een uitdagend klimgebied met typerende rechtopstaande rotsformaties. Kronkelende wandelpaden leiden langs talloze ruïnes zoals de beroemde Trosky burcht, gebouwd op twee kegelvormige toppen. De steden Jicin, met haar prachtige kasteel, en Turnov, bekend als vindplaats van edelstenen, zijn ook een bezoek waard. Net als de 744 meter hoge berg Kozákov. Beklim de loodrechte hellingen en geniet op de top van een geweldig uitzicht over kleine meertjes, ruïnes van kastelen en de betoverende natuur van het Boheems Paradijs.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde groepsreis naar Bohemen

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde groepsreis naar Bohemen te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze groepsreizen inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw medereizigers.

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsreis Bohemen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden een groepsreis Bohemen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsreizen:

 • Wij bieden een uniek programma
 • Een groepsreis Bohemen is inclusief verschillende avondprogramma’s
Veilig en voordelig een groepsreis naar Bohemen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een groepsreis bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw groepsreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige groepsreis naar de plaats(en) van bestemming. Een groepsreis doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsreis Bohemen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw groepsreis Bohemen

5-daagse groepsreis Bohemen

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma van een meerdaagse groepsreis Bohemen. Het programma is volledig naar uw wens aanpasbaar.

Dag 1 Busreis Nederland – Bohemen
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanaf uw opstapplaats. Onderweg zullen we af en toe een korte stop maken. Aan het einde van de middag zullen we bij de accommodatie aankomen.

Dag 2, 3, en 4 Excursies groepsreis Bohemen
We kunnen tijdens de groepsreis Bohemen diverse leuke excursies voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld hiking, Kanovaren en mountainbiken. Bohemen biedt vele mogelijkheden op het gebied van een actieve groepsreis (zie excursiemogelijkheden).

Dag 5 Terugreis Bohemen – Nederland
Na het ontbijt is het alweer tijd om afscheid te nemen van dit prachtige natuurgebied. En komt er een eind aan uw groepsreis Bohemen.

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw groepsreis Bohemen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw groepsreis.

Foto album

Extra informatie

 •  Hiking
 •  Klimmen & abseilen
 •  Mountainbiken
 •  Kanovaren
 •  Raften
 •  Vlotten bouwen

U verblijft in een middenklasse hotel, met kamers voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het is ook mogelijk een reis- of annuleringsverzekering via ons af te sluiten.

Annuleringsverzekering:
De premie van een annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de totale reissom +
€ 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting (van het totaalbedrag aan premie en
poliskosten).

Reisverzekering:
De premie van een Europeesche reisverzekering is afhankelijk van welke
dekking u wenst af te sluiten. Vanaf € 2,65 per persoon per dag.

Van wens tot groepsreis in 5 stappen. Hoe gaat het boeken van uw groepsreis bij Veenstra Reizen in zijn werk? Er is veel voorbereiding nodig, zodat u tijdens uw groepsreis alleen voor aangename verrassingen komt te staan.

Stap 1 contact: De eerste stap om een groepsreis te boeken is persoonlijk contact met één van onze medewerkers.

Stap 2 ons voorstel: Op basis van uw wensen krijgt u van ons een reisvoorstel. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. Onze lokale kennis maakt het verschil, we komen met grote regelmaat op onze bestemmingen. Bovendien hebben we direct contact met onze lokale partners, zodat we weten wat zich ter plaatse afspeelt. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo een groepsreis tot een succes te maken.

Stap 3 definitieve boeking: Als ons reisvoorstel volledig naar uw wens is, maken we alles definitief. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan leggen wij u een passend alternatief voor.

Stap 4 definitieve reisschema: Als alles is bevestigd, sturen wij u het definitieve reisschema.

Stap 5 evaluatie: Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsreizen
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Welke mogelijkheden wilt u ter plaatse geregeld hebben? (door middel van aanvinken) *
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef