Vrouwen van Nu Groepsreizen

Wilt u graag met uw eigen Vrouwen van Nu afdeling een groepsreis organiseren? In samenwerking met Vrouwen van Nu biedt Veenstra Reizen 5% korting op de samengestelde groepsreizen & groepsdagtochten. De korting is van toepassing op alle groepsreizen & groepsdagtochten en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Een samengestelde groepsreis of groepsdagtocht is een busreis inclusief een arrangement.

Uw reis is maatwerk

De begeleiding die u kunt verwachten wordt uitgevoerd door vakkundig personeel en maatwerk is kwaliteit, daarbij staan uw wensen van de groep altijd centraal. We stellen graag een unieke busreis voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven.

– Terug naar alle groepsreizen

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Excursies
  • Optioneel: hotelovernachting
Referenties

Vrouwen van Nu afdeling Groningen heeft in 2017 een prachtige groepsdagtocht georganiseerd naar de Yakult fabriek in Almere en Oostvaardersplassen. De reactie na afloop: schitterend weer, een goede chauffeur, prima gezelschap om mee op reis te gaan, een interessante excursie bij Yakult en een geweldige ervaring in de Oostvaardersplassen. Wij hebben genoten!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Opmerkingen