Dagtocht Mosterd & Lauwersmeer

Bij Abraham’s Mosterdmakerij wordt nog altijd op ambachtelijke wijze grove Groninger mosterd gemaakt. De tijd lijkt hier tientallen jaren te hebben stilgestaan. Tijdens een rondleiding wordt u alles verteld over de productie van mosterd én komt u te weten waar Abraham de mosterd haalt. Na de Mosterdmakerij in Eenrum vervolgt deze busreis naar Lauwersoog. Deze plaats is bijzonder gelegen met aan de ene kant het Lauwersmeer en aan de andere kant de Wadden zee.  Hier krijgt u vrije tijd om even heerlijk rond te wandelen of een lekker visje te eten.

Rondvaart Lauwersmeer

Na de stop rijden we naar Rondvaartbedrijf Lauwersmeer en schepen we in op de Vlinderbalg. Met deze boot zullen we het komende anderhalf uur rondvaren over het Lauwersmeer. Het Lauwersmeer gebied bestaat deels uit Nationaal Park en deels uit ruim vaarwater. Tijdens de rondvaart zal u van alles verteld worden over de prachtige flora en fauna en de rijke historie van het natuurgebied.

Na de rondvaart zal de touringcar klaar staan om u naar het dineradres te brengen voor een heerlijk diner. Na het dineren komt deze prachtige dagtocht tot een einde en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

In-/Exclusief

Inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar
* Koffie/thee met gebak
* Rondleiding Mosterdmakerij Eenrum
* Vrije tijd Lauwersoog
* Boottocht ca. 2.5 uren
* Diner

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen