Busreis & dagtocht Libelle Zomerweek 2017: Het Grote Geluk

De Libelle Zomerweek 2017 is van 15 t/m 21 mei en zorgt altijd voor een groot feest op het strand van Almere. Het thema van de Libelle Zomerweek 2017 is: Het grote geluk! Veenstra Reizen brengt u met deze dagtocht Libelle Zomerweek 2017 graag comfortabel met de bus naar dit fantastische en spannende evenement.

Dagtocht en busreis Libelle Zomerweek

Waarom een busreis naar de Libelle Zomerweek 2017?

  • Wij zorgen ervoor dat u op tijd wordt gebracht en opgehaald met luxe bus
  • We kunnen u ophalen vanuit verschillende opstapplaatsen in Noord Nederland
  • U komt veilig en comfortabel met de bus bij de Libelle Zomerweek in Almere aan

De Libelle Zomerweek werd vorig jaar bezocht door maar liefst 83.000 vrouwen in de leeftijd van 30+. Dit jaar zullen er meer dan 300 interessante stands te vinden zijn en veel activiteiten omringende het thema “Het grote geluk”. Zo zullen er verschillende leuke workshops te vinden zijn en meer dan 10.000 workshopplekken.

Het is een unieke en spannende dagtocht voor zowel jong en oud. Bij de busreis naar de Libelle Zomerweek 2017 mag je denken aan verschillende proeverijen, flitsende modeshows, swingende artiesten en interessante interviews. En wellicht is er de kans om tijdens deze Libelle Zomerweek dagtocht verschillende bekende Nederlanders, politici en Libelle columnisten te ontmoeten!

Sfeerimpressie van uw Libelle Zomerweek dagtocht

Tijdens de dagtocht Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen met leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van! Waar wacht u nog op? Laat Veenstra Reizen u comfortabel met de bus heen en terug brengen naar deze Libelle dagtocht.

Lekker snel met de bus naar de Libelle Zomerweek 2017

Dit jaar rijden we tevens een snelle route naar de Libelle Zomerweek in Almere. Onder het kopje opstapschema kunt u de tijden van de opstapplaatsen zien. De aankomst bij de Libelle zomerweek is 10.00 uur en we vertrekken om 17.00 uur. Wij hebben ditmaal gekozen voor een aanzienlijk langer verblijf, zodat u nog langer van de dagtocht Libelle Zomerweek 2017 in Almere kunt genieten. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en kies voor Veenstra Reizen! – Terug naar alle dagtochten

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Busvervoer
Koffie/thee met iets lekkers
Entree Libelle Zomerweek