Kerstmarkt Osnabrück bezoeken?

De historische kerstmarkt Osnabrück wordt ook wel één van de meest romantische kerstmarkten van Duitsland genoemd. U wordt betoverd door de prachtige locatie, met op de achtergrond het stadhuis, de St. Mary’s Church, de kathedraal en de St. John’s Church. De binnenstad van Osnabrück bestaat uit talloze pleintjes en gezellige winkelstraten, voor ieder wat wils dus! Wilt u graag een dagje naar de kerstmarkt Osnabrück? Ga dan nu mee!

kerstmarkt Osnabrück by night

Wat u absoluut niet mag missen op de kerstmarkt Osnabrück by night is de levensechte, grote muziekdoos met figuren van de heilige familie. Met meer dan 100 kraampjes waar je onder meer leuk speelgoed en versieringen kunt kopen, zorgt de kerstmarkt voor urenlang vermaak. Bovendien is er de mogelijkheid om allerlei oude ambachten te bewonderen tijdens de kerstmarkt Osnabrück. Dit zorgt voor een prachtige, authentieke kerstsfeer en vermaak voor zowel jongeren als ouderen!

  • De verwachte aankomsttijd is 15.00 uur. We vertrekken uit Osnabrück rond 20.30 uur. De verwachte terugkomst is tussen 22.00 en 23.30 uur.
In-/Exclusief

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar

Koffie/thee met kerkstransje

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen