Kerstmarkt Bremen (by Night) bezoeken?

De gezellige kerstmarkt Bremen in Duitsland is een erg leuk dagje weg. Leuke kerstspulletjes kopen, glühwein drinken of genieten van een kop warme chocolademelk om alvast in de kerstsfeer te komen doe je in Bremen! Rond het stadhuis van Bremen vind je elk jaar een erg gezellige en grote kerstmarkt met meer dan 150 kerstkraampjes! De feestelijke verlichting op de winkels en rondom de kraampjes maakt de kerstmarkt erg gezellig in de donkerste maand van het jaar. Er wordt wel gezegd dat de kerst dagtocht naar Bremen een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland is!

Sfeerimpressie van de kerstmarkt in Bremen

De kerstmarkt Bremen wordt al jaren door vele mensen bezocht. In de vele sfeervolle standjes en houten hutten bieden de ondernemers hun waren aan en kunt u inkopen doen. Via de verlichte wandelroute kun je van de kerstmarkt Bremen naar de rivier de Weser lopen. Vanaf daar kun je over de populaire promenade langs deze rivier lopen. Ga je dit jaar ook mee naar de kerstmarkt Bremen? Al vanaf €23,- verzorgt Veenstra Reizen een kerstmarkt busreis naar deze prachtige plaats in Duitsland!

Dagtocht naar de kerstmarkt Bremen

Op de kerstmarkt Bremen worden, zoals op elke kerstmarkt, kerstboomversieringen en andere leuke hebbedingetjes voor de kerst verkocht. Of je nou op zoek bent naar kerstballen, engelenhaar, handgesneden kerststallen of trek hebt in een echte Duitse bratwurst: je vindt het allemaal op deze markt! Je kunt op de kerstmarkt Bremen genieten van een kop glühwein, terwijl je opwarmt bij het vuur. Of proef een van de lekkere kersthapjes die voor je klaarstaan! Ook erg leuk zijn de orgelconcerten, sprookjes- en theatervoorstellingen die op de kerstmarkt Bremen worden gehouden.

  • Tijdens deze dagtocht vertrekken we vanaf diverse opstapplaatsen (ca. 8.00 – 9.30 uur) naar Bremen. De verwachte aankomsttijd is 13.00 uur. We vertrekken uit Bremen rond 18.30 uur. De verwachte terugkomst is tussen 21.00 en 22.30 uur.
  • Tijdens de busreis naar Bremen by Night vertrekken we vanaf diverse opstapplaatsen tussen 10.30 – 12.00 uur. De kerstmarkt in de avonduren bekijken geeft een prachtige impressie. We vertrekken ‘s avonds rond 20.30 uur weer vanuit Bremen.

Poiesz actie – Spaarkaarten voor de kerstmarkt Bremen

Voor 7 Poiesz spaarkaarten gaat u met ons mee naar de kerstmarkt in Bremen. Met een Poiesz voucher is het mogelijk om te reserveren voor alle vertrekdata en alle opstapplaatsen.

IN-/EXCLUSIEF

Inclusief:
Vervoer per luxe touringcar
Koffie/thee met cake

Exclusief:
€ 3,50 reserveringskosten per boeking

OPSTAPSCHEMA
Opstaproute 1
Harlingen; NS-Station
Franeker; Bushalte Hertog van Saxenlaan t.o. Tulip Inn
Dronryp; Bushalte Rijksstraatweg (rotonde Dronryp)
Leeuwarden; Busstation
Zwartewegsend; Bushalte E10 voorbij kruising
Hurdegaryp; Bushalte tegenover het v/d Valk hotel
Quatrebras; Bushalte bij de bar dancing ri. Burgum
Buitenpost; Veenstra Reizen (Einsteinstraat 7)
Grijpskerk; Fieten Olie (Kievitsweg 23)
Opstaproute 2
Bolsward; Wok restaurant – tankstation (Kloosterlaan)
Sneek; NS-Station
Joure; Bushalte parkeerterrein voorkant Jumbo (G. Knolweg) 
Heerenveen; Bushalte Heerenveen Oost (K.R. Poststraat)
Drachten; Achterzijde v/d Valk hotel (Lavendelheide)
Marum; Bushalte aan de grote weg ri. Groningen
Leek; Bushalte ri. Groningen
Hoogkerk; P+R Hoogkerk A7 (Afslag 35)
PRIJZEN & BOEKEN
DatumPrijs p.p. 
Vrijdag 8 december 2017 Bremen by night€ 27,-Alleen nog telefonisch te boeken!
Zaterdag 9 december 2017€ 27,-Alleen nog telefonisch te boeken!
Woensdag 13 december 2017€ 24,-
Zaterdag 16 december 2017
Bremen by night
€ 27,-Vol!