IJsselvallei & Boer zoekt Vrouw

Een unieke belevenis! Ga mee met een rijdend spoorwegmuseum en laat u rondleiden op de boerderij van Jos bekend van Boer zoekt Vrouw!

Reis mee met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij en ga terug in de tijd!
De VSM rijdt met een groot aantal stoomlocomotieven, Nederlands historische diesellocomotieven en rijtuigen door het schitterende landschap van de Veluwe en de Ijsselvallei. De reis met de stoomtrein voert over de meer dan honderd jaar oude spoorlijn Apeldoorn – Dieren. Het station Beekbergen vormt het hart van dit levende spoorwegmuseum. Hier bevindt zich het stoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel. Maar ook de grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de locomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, armseinen, handbediende overwegen, en nog veel meer. Hier waant u zich even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was. Alles is veranderd, maar de stoomtrein tussen Apeldoorn en Dieren is gebleven. Niet als een dagelijks vervoermiddel, maar wel als een bijzondere attractie.

Doesburg
Na de reis met de stoomtrein heeft u vrije tijd in Doesburg. Doesburg is één van de zeven Hanzesteden aan de Ijssel. In en rond de historische binnenstad vindt u diverse drink- en eetgelegenheden en kunt u gezellig winkelen. Als u niet van winkelen houdt kunt u ook een bezoek brengen aan de Martinikerk waar exposities worden gehouden of één van de musea bezoeken.

Rondleiding op de boerderij van Jos Sloot (Boer zoekt Vrouw)
Wilde u altijd al eens een kijkje nemen op de boerderij van Jos (bekend van Boer zoekt Vrouw)? Vandaag is uw kans! U wordt rondgeleid op de boerderij van Jos Sloot & Dycke van der Wal. Zij kunnen u met veel enthousiasme vertellen over de verschillende werkzaamheden op de boerderij. Samen met hun vakbekwame medewerkers houden zij zich bezig met diverse akkerbouw- en bloembol teelten.

Dagtocht Boer zoekt Vrouw

In-/Exclusief

Inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar
* Koffie/thee met gebak
* Reis met de stoomtrein door de Ijsselvallei
* Vrije tijd Doesburg
* Rondleiding op de boerderij van Jos Sloot (Boer zoekt Vrouw)
* Diner

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen