Hofjesstad Haarlem

Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000 inwoners. Al van verre lokt de toren van de Grote of Sint Bavokerk. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden waaronder het Frans Hals Museum en Teylers Museum. In het gezellige centrum is een grote verscheidenheid aan cafés en restaurants. En in de zijstraten van de grote winkelstraten is een verrassend aanbod aan speciaalzaken en trendy winkels te vinden.

Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. De monumenten van de hand van stadsbouwmeester Lieven de Key en het grote aantal horecagelegenheden geven de stad een zuidelijk allure. De stadsgidsen van Haarlem staan klaar om je de Spaarnestad te laten zien. Graag vertellen zij alles over de architectuur, de monumenten in de binnenstad en de diverse anekdotes over gebouwen en bewoners

Dagindeling:
‘s Morgens nadat we u op hebben gehaald van uw opstapplaats gaan we aan voor koffie/thee met gebak. Vervolgens rijden we door naar Haarlem waar de stadsgids op u staat te wachten voor een prachtige wandeling. Wanneer de gids u alles heeft verteld over deze prachtige stad heeft u vrije tijd om de stad zelf nog verder te verkennen. Aan het einde van de middag zullen we vertrekken richting ons dineradres. Wanneer u weer moe en voldaan bent gaan we terug richting uw opstapplaats.

– Terug naar alle groepsdagtochten

In-/Exclusief

Inclusief:

  • 2 Koffie/thee met gebak
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Stadswandeling met gids door Haarlem
  • Diner
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen