Bedrijfsuitje Heineken Experience

Dit bedrijfsuitje inclusief de Heineken Experience is ideaal voor bierliefhebbers! De voormalige Heineken brouwerij staat als eerst op het programma tijdens dit bedrijfsuitje. Tot 1988 was deze brouwerij nog in werking maar vandaag de dag is dit gebouw omgebouwd tot een ware ‘Heineken Experience’! Tijdens deze rondleiding leert u alles over de geschiedenis van Heineken. Het leuke aan deze rondleiding is dat het een combinatie is van vroeger en het heden. U kunt de enorme silo’s, die dienden als opslagplaats van het mout en de koperen brouwketels van vroeger nog bewonderen maar u kunt ook interactieve spellen spelen, 140 jaar reclamespots van Heineken bekijken en je eigen bierfles bottelen en personaliseren.

Beleef de Heineken Experience met de app!

De brouwerij telt maar liefst 4 verdiepingen met 18 attracties waar u alles komt te weten over dit wereldberoemde biermerk. Sinds kort is het ook mogelijk de rondleiding te volgen door middel van de Heineken Experience App. Deze app vertelt je alles wat je nog niet wist! Heeft u geen smartphone? Dit is geen probleem, deze kunt u huren aan de kassa. Deze rondleiding is natuurlijk niet compleet zonder het proeven van een heerlijk koud biertje. Daarom staat er aan het einde van de tour een heerlijk biertje voor u klaar!

Na deze bijzondere belevenis heeft u nog vrije tijd in Amsterdam waar nog genoeg te beleven valt. Het centrum van Amsterdam telt veel bezienswaardigheden, waaronder de klassiekers als de Dam en de musea aan het Museumplein. Maar ook om te shoppen bent u hier aan het goede adres! Nadien wordt u met deze busreis veilig teruggebracht naar uw opstapplaats. – Terug naar alle bedrijfsuitjes

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Rondleiding Heineken brouwerij
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Vrije tijd Amsterdam
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen