Dagtocht Texel bij Veenstra Reizen

Veenstra Reizen verzorgt uw dagtocht naar Texel. ‘s Morgens op de route naar Den Helder gaan we aan voor 2 koffie/thee met gebak. Na aankomst op Den Helder schepen we in op de boot naar Texel. Na de boottocht stapt de gids bij ons in de touringcar en rijden we langs de mooiste plekken van het eiland. Tijdens de rondrit krijgt u bijzondere verhalen te horen en zien we o.a. het Hogeberg gebied, het Nationaal Park Duinen van Texel en de vuurtoren en natuurlijk de typische Texelse dorpjes. Aan het einde van de rondrit stappen we uit bij Eureka.

Dagtocht inclusief vogelshow Eureka

Tijdens deze Texelse dagtocht bezoeken we de vogelshow Eureka! Hier krijgt u eerst de tijd om rond te kijken en iets te nuttigen daarna zal er een spectaculaire roofvogelshow plaatsvinden. Van heel dichtbij kunt u de doordringende blik van een sneeuwuil bewonderen en de gestroomlijnde bouw van een slechtvalk bekijken. Na de show heeft u vrije tijd om een drankje te nemen op één van de vele terrasjes of kunt u een mooie strandwandeling maken. Maar sneupen in de vele leuke winkeltjes is ook zeker een aanrader. Nadat u lekker genoten heeft waar Texel rijk aan is, sluiten we de dag op Texel af met een goed verzorgd 3 gangen diner.

Na het diner beginnen we aan de busreis terug, met de touringcar rijden we naar het Horntje waar we vervolgens terugvaren naar Den Helder. Na aankomst op Den Helder rijden we terug naar uw opstapplaats.

Dagtocht Texel met de bus van Veenstra Reizen

In-/Exclusief

Inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar
* 2 Koffie/thee met gebak
* Overtocht Den Helder – Texel v.v.
* Roofvogelshow (Eureka)
* Diner op Texel

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen