Scheveningen

In Scheveningen zijn een aantal erg leuke gebieden. Bijvoorbeeld de boulevard, het Noorderstrand, het dorp en de haven. De brede boulevard is een uitermate geschikt voor een dagje zon,zee en strand.Ook kunt u er heerlijk eten in één
van de vele restaurantjes of barretjes. Er zijn volop strandpaviljoens en terrassen. Ook kunt u van dichtbij eens het leven onder water bekijken bij Sealife, of we zetten u af bij Madurodam waar u in het klein alles kunt bekijken waar Nederland groot in is.

Voor de actieveling is er ook van alles te doen, u kunt surfen, paardrijden of vliegeren. Jongeren gaan vaak naar het Noorderstrand. Hier zijn de strandtentjes wat alternatiever en minder toeristisch. Lekker winkelen of de markt bezoeken doet u in het gezellige dorp van Scheveningen.

Het meest karakteristieke deel van het oude dorp vindt u bij en achter de Oude Kerk, het oudste monument van Scheveningen. De allerbeste restaurants vind u in de haven van Scheveningen. Zeker de moeite waard om eens naar toe te lopen. Ook vinden er in Scheveningen veel evenementen plaats gedurende de zomermaanden. Genoeg te doen dus in Scheveningen!

Op de terugreis zullen we aan gaan voor een diner.

– Terug naar alle groepsdagtochten

In-/Exclusief

Inclusief:

  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Diner
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen