Dagtocht Amsterdam

Overal waar je komt zie je water, bruggetjes, idyllische panden en heel veel fietsen tijdens de dagtocht Amsterdam. Zonder wereldberoemde bouwwerken heeft het toch een centrum om trots op te zijn. De aaneengeschakelde grachtenpanden doen denken aan de glorieuze VOC tijd. De grachtengordel van Amsterdam is zelfs zo uniek dat deze in 2010 een plaats kreeg op de werelderfgoedlijst. Wilt u dit en meer zien, allemaal in één dag? Boek deze oer-Hollandse en voordelige busreis dan vandaag nog!

Alles ervaren in een dagje Amsterdam

Het centrum van Amsterdam telt veel bezienswaardigheden, waaronder ook klassiekers als de Dam, de rosse buurt en de musea aan het Museumplein. In dit drukke centrum voelt zelfs de doorgewinterde Nederlander zicht een toerist in eigen land. Maar er is veel meer te beleven tijdens een dagtocht Amsterdam! De verschillende wijken hebben allemaal hun eigen karakter en zijn kleine dorpen op zich. Leer de stad kennen op de wijze zoals de Amsterdammer zijn stad ervaart.

Bezoek klassieke & hippe wijken

Vergeet het Leidseplein en Rembrandtplein even en ontdek hippe wijken. De Haarlemmerbuurt, de Jordaan, de Pijp, maar in de laatste jaren vooral ook de IJhaven en het Oostelijk Havengebied, waar je inspirerende architectuur terugvindt. Amsterdam is een veelzijdige stad met een unieke flair, die je er steeds weer naar doet terug verlangen. Een dagtocht Amsterdam is dan ook een echte aanrader, wij van Veenstra Reizen brengen u graag ter plek.

– Terug naar de groepsdagtochten

Dagtocht Amsterdam vanuit Friesland Veenstra Reizen buitenpost Noord nederland

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bedrijf / instelling

Aanhef
DhrMevr

Achternaam (verplicht)

Voorletter(s)

Uw email (verplicht)

Straat + huisnummer

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Reis informatie

Reisdatum

Aantal reizigers

Vertrekplaats

Vertrektijd

Bestemming

Thuiskomst datum

Thuiskomst tijd

Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?

Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Opmerkingen